«Υψηλοί οι στόχοι του ΑΟΧ»

Ο Θωμάς Γράφας δήλωσε ότι η ομάδα του έχει υψηλούς στόχους στη Football League.

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104.2. ο προπονητής του ΑΟΧ, Θωμάς Γράφας. Τι είπε για την εφετινή σεζόν της ομάδας του, για τον κόσμο, αλλά και για τον ΟΦΗ.

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και αυτή η νίκη θα μας δώσει για την συνέχεια, ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από τεχνικής άποψης θέλω να πω, ότι οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από το παιχνίδι κρατάμε κάποια στοιχεία σε φάση άμυνας όπου μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Έχουμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα ακόμα ώστε στην πορεία του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για τη νέα προσπάθεια στον ΑΟ Χανιά: «Μόνο εύκολη δεν είναι η δουλειά μου όταν υπάρχουν 26 νέοι παίκτες. Είμαστε ομάδα δύο μηνών γιατί είναι δύσκολο να βρούμε ομοιογένεια γιατί οι περισσότερες ομάδες, την λογική που έχουν είναι να διατηρήσουν έναν κορμό και να χτίσουν πάνω του».

Για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, οι στόχοι μας είναι υψηλοί και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να δούμε τι έχουμε κάνει. Δεν μένω σε πρόσωπα, όλα είναι παιδιά μου και εμένα με ενδιαφέρει το πρόσωπο που βγάζουμε προς τα έξω».

Για τον Εργοτέλη: «Μετά το φιλικό που κάνουμε στο Παγκρήτιο, είδα ότι ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός απέναντι σε αυτήν την ποιοτική ομάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Εργοτέλης θα βρει τον δρόμο του και θα πάει ακόμα καλύτερα – μιλώντας πάντα βάσει της εικόνας που έχω».

Για τον κόσμο του ΑΟΧ: «Είναι πάντα δίπλα μας, θέλουμε να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται ώστε με την δική του συνδρομή να πάει ο σύλλογος όσο πιο ψηλά γίνεται. Περιμένουμε να έχουμε αρκετό κόσμο, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική παίζοντας απέναντι στον Απόλλωνα που κατά την γνώμη μου είναι το φαβορί για την άνοδο».

Για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο: «Κάθε χρόνο ξεπετιέται μια ομάδα που ως στόχο έχει την άνοδο. Απόλλωνας, Λάρισα, Κέρκυρα είναι οι ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι ομάδες θα παρουσιαστούν αρκετά δυνατές χωρίς να θέλω να πω ότι δεν είναι και οι υπόλοιπες».

Για τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι αυτές οι κατηγορίες είναι πολύ μικρές για τον ΟΦΗ. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στην Σούπερ Λιγκ. Δεν αξίζει αυτή η ομάδα να αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες. Είχα πει ότι η Γ Εθνική δεν είναι καθόλου εύκολη κατηγορία, ειδικά για ομάδες που είχαν μάθει να παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Αν δεν προσαρμοστεί γρήγορα στην πραγματικότητα τότε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα».

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep