«Να δώσει δυναμικό παρών ο κόσμος»

Κάλεσμα στους φίλους του Αχαρναϊκού απηύθυναν παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη

Δείχνοντας πόσο πολύ υπολογίζουν στην ώθηση του κόσμου στα εντός έδρας ματς του Αχαρναϊκού, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ της ομάδας απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Κάλεσμα στον κόσμο του απευθύνει η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος την Κυριακή 04/10/2015 στις 16:00 απέναντι στον Εργοτέλη. Τόσο οι παίκτες όσο και το προπονητικό team προσκαλούν τους φιλάθλους που στηρίζουν κάθε φορά με πάθος την ομάδα της καρδιάς τους να δώσουν δυναμικό παρών την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και αντιλαμβανόμενη πως οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας είναι ιδιαιτέρως δύσκολες δίνουν την δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους φιλάθλους της πόλης μας όπως οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα με εισιτήριο 5 ευρώ στην Θύρα 4. Η γενική είσοδος για τον αγώνα της Κυριακής είναι 10 ευρώ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep