«Τώρα είδα την ομάδα»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας υπολογίζει ότι σε τρεις εβδομάδες ο Παναιγιάλειος θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Ανισορροπία σε φυσική κατάσταση έχει ο Παναιγιάλειος όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Τόνισε, πάντως, ότι απέναντι στον Αχαρναϊκό είδε για... πρώτη φορά την ομάδα του. Αναλυτικά δήλωσε μετά το 0-0 με τον Αχαρναϊκό:

«Πριν ξεκινήσω να πω συλλυπητήρια στον Στάθη Μωυσιάδη για τον αδερφό του και καλή δύναμη. Για εμάς, κυριολεκτώ, ήταν το πρώτο ματς. Νιώθω ότι είδα την ομάδα για πρώτη φορά. Πλέον έχω άποψη και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Στο τέλος θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μας το δώσει σε κάποιο άλλο ματς.

Ξέραμε ότι ο Αχαρναϊκός έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να ελέγξουμε τον άξονα και τις αντεπιθέσεις. Τα καταφέραμε και δεν κινδυνεύσαμε με εξαίρεση δικά μας λάθη. Βγήκαν οι φάσεις, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ήταν το άγχος της πρεμιέρας, τα παιδιά έπαιζαν πρώτη φορά... Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστούμε τους φιλάθλους. Έχουμε μαραθώνιο μπροστά. Συγκεντρωμένα και μεθοδικά θα δουλέψουμε. Υπάρχει ανισορροπία στη φυσική κατάσταση, γιατί κάποια παιδιά άργησαν να μπουν στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλά σε δύο, τρεις εβδομάδες».

Για τη χρησιμοποίηση του Ομάρ ως αριστερό χαφ, είπε:

«Ο Ομάρ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στα χαφ, γιατί είναι ταχύς. Σίγουρα θέλει δουλειά. Είναι νεαρός και έχει δρόμο μπροστά του».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep