«Καθαρό γκολ…»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να πει πως η Λαμία αδικήθηκε, αλλά μίλησε για ένα «καθαρό» γκολ.

Μετά την ήττα (3-0) στο AEL FC Arena ο τεχνικός της Λαμίας, Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι 3-0 δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και δεν μπορούμε να πούμε πως αδικηθήκαμε. Όταν χάνεις με αυτό το σκορ απλά σκύβεις το κεφάλι σου και δουλεύεις για τη συνέχεια.

Εγώ κοιτάω τη δικιά μου ομάδα μόνο. Η ΑΕΛ από το όνομά της ανήκει στους διεκδικητές έτσι κι αλλιώς. Θεωρώ πως πετύχαμε ένα καθαρό τέρμα, καθώς οι παίκτες της ΑΕΛ βρέθηκαν μεταξύ τους. Βέβαια ακυρώθηκε. Εμείς μπήκαμε καλά και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Εμείς σκύβουμε απλά το κεφάλι και συνεχίζουμε».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης είπε: «Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να πεις πολλά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Δεν έχω άποψη για το ακυρωθέν τέρμα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο και μπήκαμε πολύ δυνατά στην επανάληψη.

Για την κόκκινη κάρτα, όμως που έχω άποψη. Μπορώ να πω πως ο κύριος Φωτιάδης ήταν αρκετά αυστηρός με αυτή του την απόφαση στον Ν’ Γκουέμ».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΣάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep