«Στοπ» στους οπαδούς για Λάρισα

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, απαγόρευσε την μετακίνηση φιλάθλων της Λαμίας για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ το Σάββατο (26/9)

Αν και στις τάξεις των φιλάθλων της Λαμίας είχε ήδη σημάνει «συναγερμός» προκειμένου να μεταβούν στη Λάρισα για να στηρίξουν την ομάδα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Αστυνομία είχε… άλλα σχέδια. Οι Αρχές κατέθεσαν σχετικό αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς αποφάσισε να απαγορεύσει την μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας της Φθιώτιδας για το παιχνίδι του Σαββάτου (26/9) στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (25-09-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο γήπεδο AEL FC ARENA, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (26-09-2015), ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep