«Ίσως θέλουν τον Μέσι»

Ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης, δήλωσε ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Στην εκπομπή «Σπορ στο Ιόνιαν» μίλησε ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τα δελτία. Ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα: «Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Η ομάδα θα παίξει κανονικά με τους παίκτες την Κυριακή στη Ριζούπολη. Όλα τα άλλα είναι κάποια άλλα θέματα που δεν μπορώ να σας πω. Είναι ένα διαδικαστικό ζήτημα, το οποίο έχουν υποκινήσει κάποιοι κύκλοι που δεν θέλουν τη Ζάκυνθο εδώ που είναι. Δεν νομίζω ότι είναι άξιο λόγου να αναφερθούμε».

Για το γεγονός ότι ΠΣΑΠ και Football League θα έκαναν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Ζακύνθου στην εκδίκαση της έφεσης στο διαιτητικό, ανέφερε: «Βλέπουν ότι είναι αστήριχτα τα αιτήματα αυτών που έχουν απορρίψει τα δελτία και για αυτό είδαν τη σοβαρότητα εντός εισαγωγικών της πρώτης απόφασης να μην εκδοθούν. Ο ΠΣΑΠ και η Football League ενεργούν αυτοβούλως σε αυτό το θέμα. Θα υπάρχει παρέμβαση τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Για τα εισιτήρια διαρκείας που αποσύρονται την προσεχή Πέμπτη δήλωσε: «Ο κόσμος δεν έχει στηρίξει ακόμα την ομάδα. Ίσως περιμένει να φέρουμε τον Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Τα διαρκείας που έχουν πουληθεί είναι ελάχιστα. Ενημερώνω ότι θα αποσυρθούν την Πέμπτη. Είναι μεγάλη η έλευση του Κάραμα και του Ζαιρί στη Ζάκυνθο και δεν το έχει αντιληφθεί ο κόσμος. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποιοι θα παίξουν ποδόσφαιρο φέτος στο νησί».

Για τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να αφιχθεί στη Ζάκυνθο, τον Νιγηριανό Νταβίντ Ναζίμ, είπε: «Γίνεται αγώνας δρόμου για τον Νταβίν Ναζίμ, ο οποίος θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για να προχωρήσει η ομάδα ψηλά. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μεγάλο ταλέντο. Ευελπιστούμε να έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα και αν όλα είναι εντάξει να παίξει την Κυριακή».

Last modified onΤετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep