Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κεραυνός εν αιθρία στην Καισαριανή!

Με την ομάδα Νέων ο Εθνικός Αστέρας, δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων!

Κεραυνός εν αιθρία στην Καισαριανή αφού ο Εθνικός Αστέρας θα παραταχτεί την Κυριακή (19/02) στην Καλλιθέα με την ομάδα των νέων! Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμπλήρωναν 16αδα και θα έδιναν ουσιαστικές λύσεις στον Πέτρο Δημητρίου. 

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα ενημερώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/02) για την εξέλιξη των πραγμάτων και βρίσκεται σε απόγνωση. Αν συνυπολογίσει κανείς τους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα και αυτούς που έχουν απομείνει ο Εθνικός Αστέρας θα αναγκασθεί, εκ των πραγμάτων, να στηριχθεί και πάλι στην ομάδα των Νέων.

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν στην ομάδα, ο Εθνικός Αστέρας είχε εμφανισθεί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τελευταίο πριν την αναστολή των πρωταθλημάτων, με την ομάδα των νέων.

Η σημερινή εξέλιξη ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά αφού όλοι πίστευαν ότι είχαν βρεθεί κάποιες λύσεις, η ομάδα είχε κάνει σωρεία μεταγραφών για να καλύψει τα κενά και θα έδινε την μάχη της στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η ΠΑΕ της Καισαριανής εξασφάλισε σήμερα το μεσημέρι ασφαλιστική ενημερότητα, όμως δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει και φορολογική ενημερότητα και κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να πάρει στα χέρια της τα δελτία των παικτών που απέκτησε πρόσφατα.

Από εκεί και πέρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο Πέτρος Δημητρίου θα βρεθεί στο πάγκο της ομάδος στον αγώνα εναντίον της Καλλιθέας ή όπως έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που αγωνίστηκαν, οι νέοι, βρέθηκε στην εξέδρα. Γενικά η σημερινή εξέλιξη ήρθε να δημιουργήσει πρόσθετους πονοκεφάλους στην Καισαριανή και να καταστήσει ιδιαίτερα ζοφερό το μέλλον της ομάδος για τη συνέχεια.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep