ΑΕΛ με το απόλυτο

Η ΑΕΛ έφτασε στην 11η φιλική νίκη σε ισάριθμα φιλικά, 1-0 τον Τύρναβο.

Με το απόλυτο νικών σε 11 φιλικά παιχνίδια θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 το Σάββατο (19/09) το απόγευμα και του Τυρνάβου εκτός έδρας και πλέον μπαίνουν σε ρυθμό Λαμίας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι στο 24' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Κρίτσας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καβουσάκη. Οι «βυσσινί» ανέλαβαν την πρωτοβουλία, δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ, όμως στο δεύτερο 45λεπτο αυτές ήταν ελάχιστες, με τους Κουτσιανικούλη, Μπόγιοβιτς να παίρνουν επιπλέον λεπτά συμμετοχής. Ο δεύτερος, μάλιστα, στο 83' νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Τυρνάβου μετά από σέντρα του Μασούρα.

Το 1-0 διαμόρφωσε, τελικά, ο Χάμος στο 90'. Προηγήθηκε δικό του κλέψιμο, συνεργασία του Καπού με τον Μασούρα και σέντρα του τελευταίου, ώστε να επιτευχθεί το γκολ με πλασέ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιρλίδης, Παπαχρήστος.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Ροβίθης, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδόχοφ, Μπόγιοβιτς, Κουτσιανικούλης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Καπός, Χοτζάλι, Βέρτζος, Μασούρας, Χάμος.

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep