Βαριά ήττα με μειονέκτημα

Ο Πανελευσινιακός έπαιζε από το 8' με παίκτη λιγότερο και ηττήθηκε 6-0 από τον Παναθηναϊκό.

Δυνατό τεστ με τον Παναθηναϊκό έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/09) ο Πανελευσινιακός στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας. Ωστόσο, η αυστηρή απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα στο 8' στον Δημόπουλο των γηπεδούχων, δεν βοήθησε ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Παρότι οι «πράσινοι» ζήτησαν να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής, αυτό δεν έγινε αποδεκτό, με τον Καρέλη να φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο στο 46', ώστε να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία.

Τα γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Καρέλης (στο 32' μετά από ασίστ του Ζέκα και στο 41' από μπαλιά του Χουχούμη), Μπεργκ (στο 34' και το 39' μετά από ασίστ του Καλτσά), Καλτσάς (στο 36' με ασίστ του Μπεργκ) και Λάμπρου (63').

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός ισορρόπησε και έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αν και η γρήγορη αποβολή διαμόρφωσε την εικόνα του ματς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Λίτσος, Δημόπουλος, Γκεμίσης, Τσίγκρος, Ανδρίκος. Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γιαννιτσάνης, Κακαράς (43' Κασνέτση). Πάγκος: Χαλιώτης, Πλαβούκος, Πούρνος, Ναούμ, Τζώρτζης, Κυγάης, Δεσπολάρι, Νικολάου, Μπαρμπόσα, Μπλάνκο, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Εσιέν Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Καλτσάς, Μπεργκ. Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Βασίλας, Αγγελόπουλος.

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep