Αποχαιρέτησαν τον Μωυσιάδη

Το τελευταίο «αντίο» στον πρώην πρόεδρο του Αχαρναϊκού είπαν την Τρίτη (15/9) συγγενείς και φίλοι.

Στην τελευταία του κατοικία συνόδεψαν συγγενείς και φίλοι τον Γιώργο Μωυσιάδη, τον πρώην πρόεδρο του Αχαρναϊκού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/9). Στην κηδεία που έγινε την Τρίτη (15/9) βρέθηκαν εκατοντάδες κόσμου μαυροφορεμένοι, με δάκρυα στα μάτια.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Μιχαήλ Αλέξανδρος είπε: «Έχω δει στην μέχρι τώρα πορεία μου να πεθαίνουν από νεογέννητα, μέχρι πολύ νέους ανθρώπους . Γι’ αυτό αποφάσισα να μην κρίνω πότε δίνεται το εξιτήριο του θανάτου ούτε για ποιο λόγο. Η λογική λέει πως τα παιδιά κηδεύουν τους γονείς. Σήμερα δυστυχώς γίνεται το αντίθετο. Δεν μπορώ να σας πω να μην κλαίτε γιατί έφυγε ο Γιώργος. Όμως να κρατήσετε μία φράση: Ο Γιώργος αγαπούσε την ζωή! Και εκεί που θα είναι θα την βρει». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο ιερέας προσπάθησε να δώσει δύναμη τόσο στους γονείς του Γιώργου, την σύζυγό του Μαρία, τα τρία ανήλικα παιδιά του, τα αδέρφια του, όσο και στους φίλους του που έφτασαν να τον αποχαιρετήσουν.

Με την ολοκλήρωση της εξόδιου ακολουθίας η σωρός μεταφέρθηκε στο σπίτι του Γιώργου Μωυσιάδη όπου οι φίλοι του κρατώντας τον στους ώμους τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Φυσικά παρόντες με τις φορεσιές τους ήταν τα μέλη της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών, που συνόδεψαν με την σειρά τους τον αγαπημένο τους πρόεδρο. Σύσσωμη η ομάδα του Αχαρναϊκού, το διοικητικό συμβούλιο, παίκτες, προσωπικό με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον Μωυσιάδη. Εκεί μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο πρώην δήμαρχος και στενός φίλος της οικογενείας Παναγιώτης Φωτιάδης, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων Γιώργος Βαρυθυμιάδης, ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, η υποψήφια βουλευτής Ευρώπη Κοσμίδου.

Ο αδερφός του Γιώργου Μωυσιάδη, Στάθης, παίκτης του Αχαρναϊκού, είπε: «Ο Γιώργος δεν έφυγε σήμερα, ο Γιώργος σήμερα γύρισε και θα είναι πάντα κοντά μας, δίπλα μας σε ότι και αν κάνουμε».
Πηγή: acharnorama

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep