«Νίκη στο Περιστέρι»

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος έδωσε το σύνθημα για πρόκριση του Αγροτικού Αστέρα σε βάρος της Καλλιθέας.

Την πρόκρισή του στους «32» του Κυπέλλου θα κυνηγήσει την Τετάρτη (16/09) ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στην Καλλιθέα. Οι «σταχυοφόροι» παραχώρησαν ισοπαλία (0-0) στο ματς της 1ης αγωνιστικής και ο έμπειρος επιθετικός, Χρήστος Κουτσοσπύρος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα έδωσε το σύνθημα για νίκη στο Περιστέρι.

Όπως ανέφερε:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν θετικό λόγω της περιόδου που διανύουμε. Ουσιαστικά είμαστε μία ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Ας μην ξεχνάμε ότι από τον περσινό κορμό αγωνίστηκαν μόνο τρία άτομα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είναι θετικό ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Καλλιθέα δείξαμε ότι ήδη διαθέτουμε αρκετή ομοιογένεια και οργάνωση στην τακτική.

Είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποια ομάδα σκοράρει θα πάρει την πρόκριση. Η Καλλιθέα είναι σκληρός αντίπαλος, έχει αθλητικά προσόντα και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Εμείς δουλεύουμε αρκετές μέρες σ' ένα συγκεκριμένο πλάνο, γνωρίζουμε αρκετά καλά τον αντίπαλο μας και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Θα πάμε στην Αθηνά για να κυνηγήσουμε το γκολ. Αυτή είναι πάγια φιλοσοφία μας. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Σεβόμαστε την Καλλιθέα, όπως σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη στο 90λεπτο και να γυρίσουμε πίσω με την πρόκριση».

Last modified onΔευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep