«Ήμασταν πολύ καλοί στα Τρίκαλα»

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λαμίας στο φιλικό με τον ΑΟΤ δηλώνει ο Σούλης Παπαδόπουλος

Η εικόνα της Λαμίας στο φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα (1-1) άφησε ικανοποιημένο τον Σούλη Παπαδόπουλου που στάθηκε μεταξύ άλλων και στην προσπάθεια που έκαναν οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδια που για μένα στο πρώτο ημίχρονο όπως είδα και τις δυο ομάδες  παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, είδαν το ματς σαν να ήταν πρωταθλήματος. Ο ρυθμός μου άρεσε πάρα πολύ. Τα Τρίκαλα είναι πολύ δυνατή ομάδα, όπως την περιμένω, αλλά κι εμείς ήμασταν αρκετά καλοί» επεσήμανε αρχικά μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πετύχαμε ένα γκολ από φάουλ του Σερζίνιο και κρατούσαμε μακριά από την περιοχή μας τους πολύ καλούς παίκτες που έχουν τα Τρίκαλα. Στο τελευταίο 10λεπτο μας πίεσαν. Τα Τρίκαλα και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ».

Κλείνοντας ανέφερε: «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές αλλαγές κι εμείς κι ο αντίπαλος και πέτυχαν ένα γκολ και μας ισοφάρισαν τα Τρίκαλα. Αυτό που μου άρεσε είναι πως κάποια παιδιά μικρά σε ηλικία και σταθήκανε αξιοπρεπώς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό τεστ για μας. Ωστόσο δεν βοηθούσε ο καιρός, ήταν και το ταξίδι στη μέση, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να προετοιμαζόμαστε. Τα Τρίκαλα έχουν και το Κύπελλο. Λένε ότι είναι άτυχοι αλλά για μένα είναι τυχεροί γιατί θα βρουν ρυθμό. Άλλο τα φιλικά άλλο τα επίσημα ματς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep