Ήττα με… υποσχέσεις η Ελευσίνα (video)

Καλό αγωνιστικά πρόσωπο έδειξε ο Πανελευσινιακός που ηττήθηκε στο Κορωπί με 2-0 από τον Παναθηναϊκό

Αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο γήπεδο του Κορωπίου το Σάββατο (5/9), ο Πανελευσινιακός μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 αλλά στάθηκε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το σκορ για τους «πράσινους» άνοιξε στο 40’ ο Καλτσάς, ενώ στο 85’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Έχοντας κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλτσάς που είδε τον Στεργιώτη να απομακρύνει κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Τελικά, το 2-0 «έγραψε» στις καθυστερήσεις (94') ο Αμπέντ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Καλτσάς. Έπαιξαν και οι: Γιαννακόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Εσιέν, Ατζαγκούν.

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Ταμπάκης, Τσίγκρος, Δημόπουλος, Λίτσος, Νικολάου, Κασνέτσι, Γκεμίσης, Πούρνος, Τσολακίδης, Χαλιώτης. Έπαιξαν και οι: Μπαντίκος, Πλαβούκος, Κυγάης, Ανδρίκος, Δημητρίου, Ναούμ, Τζώρτζης, Κορνελάτος, Μποτωνάκης, Μπαρμπόζα, Γιαννιτσάνης, Μαρίνου, Στεργιώτης.

Media

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον Νίκο Καλτσά να κάνει το 1-0 στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015
Last modified onΣάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2015 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep