«Βρείτε μου μία ομάδα...»

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε ότι καμία άλλη ομάδα με 26 νέους δεν παρουσιάζει το πρόσωπο του ΑΟΧ.

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την απόδοση του ΑΟΧ στο 0-0 με τον Κισσαμικό ο Θωμάς Γράφας. Τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» θα είναι έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και επεσήμανε ότι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, τότε δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμα προσθήκη.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΑΟ Χανιά ανέφερε:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό για μας, ήταν ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολλές δυνατές μονομαχίες, είχε θα έλεγα την στόφα του ντέρμπι. Κατά διαστήματα και οι δύο ομάδες δείξανε καλά στοιχεία. Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε αυτό το ματς εκ διαμέτρου αντίθετα από το προηγούμενο ματς προ τριών ημερών και νομίζω, αν σταθούμε στο αποτέλεσμα αυτό είναι δίκαιο. Πιο πολύ ήταν ένα ματς με πολλές μονομαχίες και λιγότερο ποιότητα. Νομίζω και οι δυο ομάδες είναι κουρασμένες, είμαστε πιστεύω ακριβώς στις κορυφώσεις μας και αυτό που βλέπουμε είναι αναμενόμενο».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος:

«Να σας κάνω εγώ μια ερώτηση άλλη; Όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι έτοιμη αλλά βρείτε μου μια ομάδα η οποία 26 καινούργιους ποδοσφαιριστές και σε 30 ημέρες παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο».

Για το αν έχει «κλείσει» το ρόστερ:

«Το ρόστερ κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει, αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό θα το πάρουμε. Ξέρουμε τι θέλουμε γι’ αυτό να είστε σίγουροι και αν προκύψει κάτι σε αυτό το σημείο που θέλουμε, είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο, θα υλοποιηθεί αν και εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό εκεί που θέλουμε εμείς».

Πηγή: efimeridaki.gr

Last modified onΠέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 02:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep