Σε κυκλοφορία τα διαρκείας της ΑΕΛ

Οι φίλοι των «βυσσινί» μπορούν να κάνουν από την Δευτέρα (31/8) την εγγραφή τους για τη νέα σεζόν

Με προτεραιότητα, ως συνήθως, τους παλαιούς κατόχους άρχισε η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ. Οι φίλαθλοι των «βυσσινί» λοιπόν από την Δευτέρα (31/8) το πρωί μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας και να κάνουν την εγγραφή τους.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «H διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκινά τη Δευτέρα 31/8/2015 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, Λάρισα, τηλ. 2410 259 000). Οι ώρες που μπορούν οι φίλοι της ομάδας μας να κάνουν την εγγραφή και την κράτησή τους θα είναι 9:00-14:00 και 17:00-21:00.

Τις δύο πρώτες ημέρες θα έχουν προτεραιότητα για επιλογή κατηγορίας και θέσης στο AEL FC ARENA οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα και τις ταυτότητές τους.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες εισιτηρίων διευκρινίζεται ότι εκτός από ταυτότητες οι φίλοι της ΑΕΛ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία μας πιστοποιητικό γέννησης για τα παιδιά, βεβαίωση ή πάσο για μαθητές και φοιτητές και βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ για την κάρτα ανεργίας (παρακαλούμε για πρόσφατες εκδόσεις εγγράφων)».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep