Χαμός για Ζαϊρί!

Πηγή φωτό: ioniansports.gr Πηγή φωτό: ioniansports.gr

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ζακύνθου αφίχθηκε στο νησί μαζί με τον Άλαν Μεντούρ.

Ιστορική ημέρα το Σάββατο (29/08) για την ομάδα της Ζακύνθου. Ο Μαροκινός διεθνής, Ζαουάντ Ζαϊρί αφίχθη στο νησί του Ιονίου και έτσι ολοκληώνεται η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία των «κυανοκίτρινων»! Τον 33χρονο, ο οποίος έφτασε το βράδυ (λίγο πριν τις 21:00) στο αεροδρόμιο υποδέχτηκαν αρκετοί οπαδοί, οι οποίοι με συνθήματα και τύμπανα δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα.

Μαζί με τον Ζαϊρί, μάλιστα, κατέφτασε και ο 19χρονος Γαλλοαλγερινός Άλαν Μεντούρ ο οποίος είναι 10άρι και ανήκε στη δεύτερη ομάδα της Οσέρ. Αμφότεροι θα μεταβούν το πρωί (10:00) της Κυριακής (30/08) στο Καϊμακτσαλάν για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Ζακύνθου.

Τους δύο ποδοσφαιριστές συνόδευε ο προπονητής, Καλίντ Καραμά, ενώ από πλευράς διοίκησης υποδέχτηκε τα νέα αποκτήματα ο πρόεδρος, Στέλιος Γούναρης. Και στους δύο δόθηκαν ανθοδέσμες κίτρινου και μπλε χρώματος, με τον Ζαϊρί να τραβά με το κινητό του βίντεο την ώρα που οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά το όνομά του!

zza

Οι δύο ποδοσφαιριστές προχώρησαν και στις καθιερωμένες δηλώσεις:

Ζαουάντ Ζαϊρί:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, που ήρθαν απόψε εδώ για να μας υποδεχτούν. Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Πέρασα κάποια υπέροχα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Ένα ευχαριστώ και στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του αλλά και στον προπονητή μου Χαλίντ Κάραμα που μεσολάβησε για να έρθω στο νησί. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Άλαν Μεντούρ:

«Να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή και το καλωσόρισμα. Αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι, ότι πρόκειται για ομάδα- οικογένεια με παθιασμένους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Πηγή: ioniansports.gr

Last modified onΣάββατο, 29 Αύγουστος 2015 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep