Φωτισμός μέχρι τον Φεβρουάριο

Μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει ολοκληρωθεί το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του Αχαρναϊκού, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που πήραν οι άνθρωποι της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει ολοκληρωθεί το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του Αχαρναϊκού, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που πήραν οι άνθρωποι της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στον Αχαρναϊκό πήραν τις διαβεβαιώσεις που ήθελαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών και θα αρχίσουν άμεσα τα διαδικαστικά για τα έργα στο γήπεδο.

Στις αρχές του 2016 ελπίζουν πως θα ολοκληρωθούν τα έργα για το γήπεδο του Αχαρναϊκού οι άνθρωποι της ομάδας που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (26/8). Το βασικό θέμα για τον πρόεδρο της ομάδας Χαράλαμπος Σταμούλη και τον Γενικό Αρχηγό Ηλία Παρασκευά που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ήταν να μην χαθεί το κονδύλι που των 250.000 ευρώ που είχε εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια για το γήπεδο.

Πήραν την διαβεβαίωση ότι όλες οι διαδικασίες θα κινηθούν άμεσα για να τελειώσουν τα διαδικαστικά και να αρχίσει το γρηγορότερο η αντικατάσταση των πυλώνων στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, ώστε να μπορεί η ομάδα να δώσει και νυχτερινούς αγώνες, κάτι που δεν είχε συμβεί στα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep