Συμφωνία για το γήπεδο!

Η φωτό του flnews.gr από τη συνάντηση της διοίκησης του Πανελευσινιακού με τον Δήμο. Από αριστερά οι Χρήστος Δημόπουλος, Βασίλης Αγριμάκης, Θανάσης Κριεκούκης, Θανάσης Δημόπουλος και Σπύρος Δημόπουλος Η φωτό του flnews.gr από τη συνάντηση της διοίκησης του Πανελευσινιακού με τον Δήμο. Από αριστερά οι Χρήστος Δημόπουλος, Βασίλης Αγριμάκης, Θανάσης Κριεκούκης, Θανάσης Δημόπουλος και Σπύρος Δημόπουλος

Ο Δήμος Ελευσίνας συμφώνησε με τη νέα διοίκηση για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου.

Το πρόβλημα εξαιτίας του οποίου ο Χρήστος Γιαλιάς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει έλυσε η νέα διοίκηση του Πανελευσινιακού. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (26/08) το μεσημέρι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που σας παρουσιάζει το flnews.gr, ο νέος πρόεδρος, Σπύρος Δημόπουλος μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση (προπονητής) και Χρήστο (τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών) συναντήθηκαν με την τοπική αρχή και έδωσαν τα χέρια για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα παρουσία του Δημάρχου, Γιώργου Τσουκαλά, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Βασίλη Αγριμάκη και του Θανάση Κριεκούκη που είναι υπεύθυνου επί των αθλητικών θεμάτων. Μάλιστα, η διοίκηση ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του Σταδίου.

Για την Πέμπτη (27/08) έχουν προγραμματιστεί δοκιμές, προκειμένου να προχωρήσει η ενίσχυση του ρόστερ.

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep