Αρέσει ο Σαριτιάρ

Φιλικό με τον Απόλλωνα Αιγίου θα δώσει ο Παναιγιάλειος την Τετάρτη (26/08).

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε στην προπόνηση του Παναιγιαλείου ο Τζελαλουντίν Σαριτιάρ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αφγανιστάν, κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, έδειξε αμέσως τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που ήθελε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του flnews.gr, ο 32χρονος αμυντικός μέσος έπαιρνε προηγουμένως μέρος στις προπονήσεις της Κηφισιάς, αλλά αποχώρησε, γιατί δεν ήθελε να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική.

Τόσο ο Σαριτιάρ όσο και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές από τις γύρω περιοχές θα αγωνιστούν την Τετάρτη (26/08, 18:00) στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αιγίου, ώστε να βγουν οριστικά συμπεράσματα για την αξία τους.

Την Τρίτη (25/08) ο τεχνικός της «μαύρης θύελλας» μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κουδούνη πήγαν στα Καλάβρυτα για να δουν από κοντά το προπονητικό κέντρο και οριστική απόφαση για το πού θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα παρθεί εντός των ημερών.

Σε ό,τι αφορά στις δοκιμές, την Τρίτη (25/08) συνεχίστηκαν αυτές για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1996 έως το 1999 για τη στελέχω της ομάδας Κ20. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «κατά την πρώτη ημέρα, στο γήπεδο της Τέμενης προσήλθαν 15 συνολικά παιδιά, τα οποία «είδε» ο τεχνικός τής ομάδας Αλέξης Σπυρόπουλος, που θα έχει και τον τελικό λόγο για την επιλογή τους. Η σημερινή (δεύτερη και τελευταία) προπόνηση – δοκιμή έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 5μ.μ. και από μεθαύριο, Πέμπτη, η Ομάδα Νέων ξεκινά την προετοιμασία της για το φετινό πρωτάθλημα.

Δοκιμές και για τη νέα Κ15

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου» (Ερασιτέχνης), την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, 27 και 28 Αυγούστου, στο γήπεδο της Τέμενης (από τις 5μ.μ. έως τις 6.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση της Ομάδας Παίδων (Κ15) του συλλόγου.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννηθέντες τα έτη 1999 έως και 2002. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4 - πρώτος όροφος - τηλ.: 26910-29470), από τις 9.30π.μ. έως τη 1.30μ.μ., καθώς και στον υπεύθυνο της Ομάδας Παίδων Τάκη Βαγενά (τηλ. 6972- 721216)».

Last modified onΤρίτη, 25 Αύγουστος 2015 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep