«Εικόνα - προσβολή» (photos)

Αίσχος χαρακτηρίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας την εικόνα του Δημοτικού Σταδίου.

Το πρώτο τεστ στο Δημοτικό Στάδιο έδωσε την Κυριακή (23/08) η Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον Τύρναβο και η εικόνα που αντίκρισαν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν απογοητευτική. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έγινε λόγος για εικόνα ντροπής...

Αναλυτικά:

Η εικόνα που αντίκρυσαν όσοι επισκέφθηκαν για πρώτη φορά φέτος το Δημοτικό Στάδιο με αφορμή το φιλικό της Αναγέννησης με τον Τύρναβο, ήταν εικόνα... ντροπής!

Εικόνα που δεν αρμόζει σε μια μεγάλη πόλη οι υπεύθυνοι της οποίας ετοίμασαν υποτίθεται το γήπεδό της για το πρώτο επίσημο φιλικό μάτς του συλλόγου που την εκπροσωπεί στο πρωτάθλημα της football league. Να μην μιλήσουμε για τα κλασικά που ζούμε εδώ και μια δεκαετία:

Τον κατεστραμμένο χλοοτάπητα (αλλάχθηκε τελευταία φορά το 2005!), την ανατολική εξέδρα φάντασμα που θα μείνει για ΕΝΑΤΗ χρονιά κλειστή, τα άθλια βρώμικα καθίσματα στη δυτική εξέδρα και τα τριτοκοσμικά δημοσιογραφικά μπουθ που κατασκευάστηκαν το ‘94.

kkk

Πλέον έχουμε καινούργιες... κατακτήσεις! Το άλσος... αγριόχορτων και σκουπιδιών πίσω απο τους τσίγκους στον χώρο που γίνεται (;;;;) η πολυθρύλητη ανάπλαση, τις τρύπες στους τοίχους (μπορεί να μπαίνει όλος ο κόσμος ελεύθερα πλέον!!!) και οι... χελιδονοφωλιές στο σκέπαστρο που πέφτουν στα κεφάλια των φιλάθλων!!!

kk1

Εικόνα - προσβολή για την πόλη, εικόνα για την οποία θα πρέπει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ άμεσα οι υπεύθυνοι που αμείβονται απο τo ΥΣΤΕΡΗΜΑ των Καρδιτσιωτών για να παραδώσουν αυτό το αίσχος προς χρήση».

Last modified onΚυριακή, 23 Αύγουστος 2015 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep