Έφυγε ο Πέεφ!

Πρόβλημα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με τον παίκτη να αναχωρεί για τα Σκόπια έπειτα από «επίθεση» με μπογιές που δέχτηκε το αυτοκίνητό του

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της Αναγέννησης Καρδίτσας με την αποχώρηση του Όλιβερ Πέεφ από την ομάδα. Ο Σκοπιανός είδε το Σάββατο (22/8) το αυτοκίνητό του γεμάτο μπογιές και επικαλούμενος φόβο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, αναχώρησε για τα Σκόπια έχοντας αποφασίσει να μην συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΣΑ.

Η σχετική ενημέρωση από τους Θεσσαλούς αναφέρει: «Ένα απρόοπτο γεγονός έλαβε χώρα το πρωί που είχε μάλιστα επιπτώσεις στον σχεδιασμό της Αναγέννησης. Συγκεκριμένα ο Ολιβερ Πέεφ που ήταν από τη Δευτέρα στην Καρδίτσα και συμφώνησε ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους” με το που ξύπνησε το πρωί στο ξενοδοχείο “ΚΙΕΡΙΟΝ” όπου διέμεινε τις τελευταίες ημέρες, αντίκρισε το αυτοκίνητό του γεμάτο μπογιές στο παπρίζ και στο καπό!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να αναχωρήσει εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό, τα Σκόπια!!! Στην προσπάθεια του Βασίλη Μπούρμπου και των ανθρώπων της Αναγέννησης να τον μεταπείσουν, ο Σκοπιανός παίκτης επικαλέστηκε φόβο και δήλωσε ότι δεν θέλει ν’ αγωνιστεί στην Ελλάδα!!! Στην Θεσσαλονίκη ήταν ο διευθυντής της ομάδας Κώστας Ραχαβέλιας το μεσημέρι όπου και συναντήθηκε με τον Πέεφ στην προσπάθεια να μεταπειστεί και να του εκφράσει τη συμπαράσταση της ομάδας, αλλά ο παίκτης ήταν ανένδοτος και αναχώρησε για τα Σκόπια!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Ουδείς μπορεί να εξηγήσει για ποιό λόγο το αυτοκίνητο του Πέεφ έγινε στόχος αγνώστων, αφού ο συγκεκριμένος αθλητής δεν είχε δώσει δικαιώματα στην διαμονή του στην Καρδίτσα. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, αλλά επικαλέστηκε το αίσθημα του φόβου και σημείωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στα Σκόπια. Άλλωστε έχει τακτοποιηθεί οικονομικά από τον Βασίλη Μπούρμπο που υπήρξε απόλυτα συνεπής και σ’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Βεβαίως όλοι στην Αναγέννηση έχουν ερωτηματικά για το γεγονός. Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και δεν θέλει να πιστέψει κανείς ότι πρόκειται για κατευθυνόμενη ενέργεια. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα επλήγη στον αγωνιστικό της σχεδιασμό απ’ αυτό το απρόοπτο πάνω που ήταν ήρεμη και ετοιμαζόταν για το πρώτο φιλικό ματς.

Είναι μια υπόθεση που ενδεχομένως να δώσει απαντήσεις στις απορίες που υπάρχουν προσεχώς. Σε κάθε περίπτωση οι “κιτρινόμαυροι” και αυτή τη δυσκολία που προέκυψε είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να την ξεπεράσουν όπως συνηθίζουν... Δεν κρύβουν όμως τον προβληματισμό τους για την ενέργεια που έλαβε χώρα...».

Πηγή φωτό: karditsaportal

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep