Το Κύπελλο κρίνει τα φιλικά

Την κλήρωση της πρώτης φάσης του θεσμού περιμένουν στον Αγροτικό Αστέρα για να προγραμματίσουν τα επόμενα «τεστ» - Πλήρες το ρόστερ αλλά το «ψάξιμο» δεν σταματά

Ικανοποιημένος ο Παναγιώτης Διλμπέρης από την προσπάθεια, τη διάθεση και την πρόοδο των παικτών του Αγροτικού Αστέρα όσο η προετοιμασία συνεχίζεται. Οι «σταχυοφόροι» μπαίνουν σταδιακά στην τελική ευθεία και ο τεχνικός της ομάδας περιμένει πλέον όλους τους παίκτες να βρεθούν στο ίδιο επίπεδο, με τους νεοαποκτηθέντες να ανεβάζουν ρυθμούς και όσους αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα να καλύπτουν το χαμένο έδαφος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των προπονήσεων, την Κυριακή (23/8) οι παίκτες θα πάρουν «ανάσες» με το ρεπό που τους έχει δώσει ο Διλμπέρης, ενώ στο… μέτωπό των φιλικών δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν πρώτα την κλήρωση του Κυπέλλου και ύστερα θα προγραμματίσουν τα επόμενα «τεστ».

Όσο για τα μεταγραφικά, από τους «σταχυοφόρους» αναφέρεται πως το ρόστερ είναι πλήρες, μετά και τις προσθήκες των Αμαραντίδη και Μακρυδημήτρη. Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει, η μελέτη των διαθέσιμων επιλογών στην «αγορά» δεν σταματάει και αν τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας διαπιστωθεί ανάγκη ενίσχυσης θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep