«Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά…»

Ικανοποιημένος εν μέρει από την εικόνα του Αχαρναϊκού εμφανίζεται ο Γκόγκιτς που τονίζει πως η ομάδα θέλει ακόμη πολλή δουλειά

Στο σωστό δρόμο βρίσκεται ο Αχαρναϊκός σύμφωνα με τον Σίνισα Γκόγκιτς που όμως φρόντισε να τονίσει πως θέλει ακόμη πολλή δουλειά προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό, για εκείνον, επίπεδο. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός της ομάδας του Μενίδιου μιλώντας στο flnews.gr χαρακτήρισε καλό τεστ το φιλικό με τον Πανελευσινιακό (ήττα με 2-0) που φάνηκε πιο φρέσκος όπως ανέφερε.

«Δεχτήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Όπως στο πρώτο γκολ έτσι και στο δεύτερο κάναμε λάθος. Είχαμε ευκαιρίες στο ματς και ουσιαστικά δεχτήκαμε δυο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να κάνει φάσεις» δήλωσε αρχικά ο Γκόγκιτς.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι καλή ομάδα ο Πανελευσινιακός. Παρουσιάστηκαν πιο φρέσκοι οι παίκτες του. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας». Κλείνοντας, ανέφερε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Μέσα από τα φιλικά θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε. Χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλω».

Last modified onΠέμπτη, 20 Αύγουστος 2015 10:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep