Έφτασε ο Λίτα

Ο Λιρόι Λίτα έφτασε στα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης (19/08) για να ενταχθεί στο ρόστερ του ΑΟΧ.

Συνεπής στο ραντεβού του με τον ΑΟΧ αποδείχτηκε ο Λιρόι Λίτα. Ο Άγγλος επιθετικός αφίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/08) στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» και γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς των «κυανόλευκων» που τον υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα.

Δείτε εικόνες με τον σπουδαίο επιθετικό λίγο μετά την έλευσή του στη χώρα μας. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία, συνομίλησε με τον Ηρακλή Νύκταρη και ανθρώπους από το ΔΣ που θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (20/08). Θα περάσει από εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΟ Χανιά, αφού το ταξίδι του στην Κρήτη δείχνει πως η μεταγραφή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί για τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδος του ΑΟ Χανιά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Λερόι Λίτα. Ο Άγγλος ποδσφαιριστής συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του έφτασε στα Χανιά με πτήση από το Σάνσετ λίγο μετά τις 21:30. Ακολούθησε η υποδοχή από τους φίλους της ομάδος που άναψαν καπνογόνα και τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του. Στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία όπου και συνομίλησε με τον Ηρακλή Νύκταρη αλλά και ανθρώπους από το νέο Δ.Σ. το οποίο θα ανακοινωθεί την Πέμπτη».

Last modified onΤετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 23:18

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep