Πρώτη με όνειρα (photos)

Παρουσία περίπου 200 οπαδών έγινε η πρώτη συγκέντρωση του Παναιγιαλείου.

Ο Παναιγιάλειος μπήκε με μεγάλη καθυστέρηση στο γήπεδο, όμως οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και η αγορά της ΠΑΕ από τον Μοχάμεντ Μορσέντι δημιούργησαν προσδοκίες, ώστε η «Μαύρη Θύελλα» να είναι μία από τις πρώτες που θα κόψουν το νήμα στο προσεχές πρωτάθλημα. Έτσι, περίπου 200 οπαδοί έδωσαν το «παρών» το απόγευμα της Τετάρτης (1908) στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο νέος τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κουδούνη καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκαν καλή σεζόν. Το «παρών» έδωσαν οι «παλιοί» Μπαλτιμάς, Μυλωνόπουλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Ιωάννου, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Σταμογιάννος, Μπούνας, Σκαρτσίλας. Από την Κ-20 οι Στίκας και Γκούφα που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και ο τερματοφύλακας από την Κ20, Σκούρτης.

Συμμετείχαν ακόμα ο Βασίλης Μαυρόπουλος που ήταν στον Παναιγιάλειο και πέρυσι έπαιξε στη Δόξα Μανωλάδας, ο Τσάπαλος του οποίου ο δανεισμός στην ίδια ομάδα έληξε, ο Ζαχαρόπουλος (από την Καλαμάτα) και οι Ιωαννίδης (Κ-20 Ηρακλή και Παπουτσής (Αρναία).

Πρώτη μεταγραφή είναι ο 19χρονος, Γιώργος Γκουτσίδης υιός του πρώην προπονητή, Παναγιώτη Γκουτσίδη που αγωνίζεται ως μέσος και είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανθρακικό.

Είκοσι δύο συνολικά ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην «πρώτη» του Παναιγιαλείου. Πρόκειται για τους «παλιούς» Μπαλτιμά, Μυλωνόπουλο, Τσάπαλο, Ρέλλα, Σανδραβέλη, Σπίνουλα, Ιωάννου, Σταμογιάννο, Γκοτσούλια, Μπούνα, Μπουρλάκη και Σκαρτσίλα, καθώς και τους Σκούρτη (από Κ20), Χριστόπουλο (από Κ20), Ζαχαρόπουλο, Στίκα (από Κ20), Μαυρόπουλο, Γκουτσίδη, Γεωργαντόπουλο, Ιωαννίδη, Παπουτσή και Αρμάντο (από Κ20).

ΦΩΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Μπάστας

Last modified onΣάββατο, 29 Αύγουστος 2015 02:56

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep