«Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Μόλις 25 διαρκείας έχει πουλήσει μέχρι τώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έκκληση στους φίλους της Αναγέννησης Καρδίτσας να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας απηύθυνε ο Βασίλης Μπούρμπος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι μέσα σε 10 ημέρες έχουν πουληθεί μόλις 25 διαρκείας και όπως σημείωσε: «Μ' αυτά τα νούμερα δεν πάμε πουθενά».

Η δήλωση του Μπούρμπου:

«Η προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Αναγέννηση, όπως γνωρίζουν όλοι είναι κάτι περισσότερο απο υπερβατική. Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία η ομάδα έχει κατορθώσει για άλλη μια φορά να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο για ν' αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχει μπροστά της στο πρωτάθλημα της Football League. Ξεπεράσαμε τον εαυτό μας για να κρατήσουμε την Αναγέννηση όρθια για άλλη μια χρονιά.

Δυστυχώς η συμπαράσταση που έχουμε μέχρι τώρα είναι απογοητευτική. Καθημερινά δέχομαι εκατοντάδες προτροπές από φιλάθλους και επώνυμους και μεγαλοσχήμονες Καρδιτσιώτες για το πώς πρέπει να δομηθεί το ρόστερ. Για τις μεταγραφές, για την ενίσχυση, για οτιδήποτε έχει σχέση με την ομάδα. Διαπιστώνω δηλαδή ότι η συζήτηση για την Αναγέννηση είναι μεγάλη. Εκατοντάδες άνθρωποι μιλούν γι' αυτή, συμβουλεύουν, αναλύουν, κριτικάρουν. Δυστυχώς, όμως αυτό δεν εκφράζεται και με πραγματική και ουσιώδη συμμετοχή.

Θεωρώ αδιανόητο ομάδα που κάνει αυτή την καθαρή προσπάθεια, που έχει πετύχει τόσα πολλά για την Καρδίτσα και που πορεύεται με ανοιχτά χαρτιά, να έχει αυτά τα νούμερα στα εισιτήρια διαρκείας. Μέσα σε 10 ημέρες με ελκυστικές τιμές και ενόψει ενός πρωταθλήματος με σπουδαίους αγώνες έχουμε διαθέσει μόλις 25 εισιτήρια διαρκείας!!! Να μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας όπως έχουμε συνηθίσει!

Απο την πλευρά μου αυτό κάνω όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Δεν έχω διάθεση να ωραιοποιήσω τις καταστάσεις αποκρύπτοντας την πραγματικότητα και τάζοντας... Μ' αυτά τα νούμερα δεν πάμε πουθενά! Εύχομαι να μην είναι ενδεικτικός αυτός ο αριθμός για το τι μας περιμένει απο πλευράς συμπαράστασης μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Για άλλη μια φορά απευθύνω κάλεσμα στον απλό κόσμο της ομάδας. Για να την διατηρήσουμε στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να συμμετέχουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος όπως έχει αποδειχθεί. Εκτός αν προτιμάμε να έχουμε την τύχη άλλων σωματείων που εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα.

Η Αναγέννηση είναι μια μεγάλη ομάδα κι αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Κατέκτησε τον καθολικό θαυμασμό με την προσπάθειά της τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως αυτό να εκτιμηθεί στην πράξη ιδιαίτερα σ' αυτό το διάστημα και κυρίως απο την ίδια της την περιοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους λίγους έσπευσαν να στηρίξουν απο την πρώτη μέρα με όλες τις δυνάμεις τους αυτή την προσπάθεια και καλώ και όλο τον κόσμο ν' ανταποκριθεί άμεσα κάνοντας την πιο απλή κίνηση συμπαράστασης, αγοράζοντας δηλαδή ένα εισιτήριο διαρκείας...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Last modified onΤετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep