«Καρφιά» Κούγια για Κουτσιανικούλη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την στάση του παίκτη στην πρόταση που του έγινε

Ιεροσυλία χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας την απάντηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην πρόταση που του έγινε από την ΑΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» τόνισε πως ο παίκτης απάντησε ότι θα περιμένει την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό, κάτι που ουσιαστικά έβαλε τέλος στο ενδιαφέρον των Θεσσαλών.

«Εγώ μίλησα με τον Κουτσιανικούλη όπως μίλησα και με τον Κλέιτον και του κάναμε μια εξαιρετική πρόταση για τριετές συμβόλαιο ώστε να επανέλθει στην πατρίδα του και να αγωνισθεί σε μια μεγάλη ομάδα. Να ξαναφτιάξει το όνομά του και να αποκτήσει ποδοσφαιρική λογική. Η τελευταία του απάντηση ήταν ότι θα περιμένει την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό και θα αποφασίσει ανάλογα. Η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα για να περιμένει. Να πω ότι θα περιμένει ομάδα του εξωτερικού ή μια ελληνική ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις το καταλαβαίνω. Αλλά να συγκρίνει την ΑΕΛ με την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό είναι ιεροσυλία. Οι οικονομικές διαφορές να αναφέρω είναι ελάχιστες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κούγιας μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία».

Σχετικά με τις περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ τόνισε: «Σε συνεργασία με τον τεχνικό μας Ράτκο Ντόστανιτς υπάρχει συζήτηση με Έλληνα επιθετικό που έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα και αγωνίζεται τώρα σε ομάδα του εξωτερικού και έχει ηλικία 27 ετών».

Όσο για το θέμα του γηπέδου και το αν τελικά η ΑΕΛ χρησιμοποιήσει το AEL FC Arena και για το πρωτάθλημα, σημείωσε: «Εγώ με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαστε ταυτισμένοι για το θέμα της Λάρισας. Δεν υπάρχει περίπτωση αν μην παίξουμε στο AEL FC ARENA και σε κάθε περίπτωση ο κόσμος να μην έχει αγωνία. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να παίξει πουθενά αλλού εκτός από το AEL FC ARENA. Η δικιά μου παρουσία είναι ταυτισμένη με τη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση. Ελπίζω τη διάθεσή μου να μην την εκμεταλλευτούν ορισμένοι μόνο με οικονομικά κριτήρια. Αυτό δε γίνεται με τον Κωστή Πηλαδάκη αν και κάποιοι συνεργάτες πιθανόν να τον παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις. Η σχέση μου με τον Κωστή Πηλαδάκη είναι πολύ δυνατή και θα βρούμε τη χρυσή τομή και για τους δύο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep