«Έρχεται για τις υπογραφές ο Πέεφ»

Εν αναμονή της άφιξης του Σκοπιανού άσου είναι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, σύμφωνα με τον Βασίλη Μπούρμπο – Μικρή η ανταπόκριση του κόσμου για τα διαρκείας

Θέμα χρόνου είναι τόσο η άφιξη του Όλιβερ Πέεφ στην Καρδίτσα όσο και η υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Αναγέννηση, τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο flnews.gr ο Βασίλης Μπούρμπος. Ο πρόεδρος της ΑΣΑ πρόσθεσε πως το ρόστερ είναι «κλεισμένο», ενώ φρόντισε να επισημάνει πως αναφορικά με την κίνηση των διαρκείας η ανταπόκριση του κόσμου είναι μικρή, θεωρώντας ότι «φταίει» η περίοδος των διακοπών.

Αναφερόμενος αρχικά στο θέμα του Πέεφ υπογράμμισε: «Μίλησα με τον μάνατζέρ του και μου είπε ότι έχει φύγει από τα Σκόπια και αναμένεται το βράδυ στην Καρδίτσα. Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του παίκτη. Τα έχουμε βρει σε όλα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά και ενδεχόμενες νέες κινήσεις της ομάδας, απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, δηλώνοντας: «Το ρόστερ είναι κλεισμένο. Ωστόσο αν υπάρξει ανάγκη μετά και τα φιλικά θα κινηθούμε αναλόγως».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, τα έσοδα των οποίων θα είναι σημαντική στήριξη για την ομάδα, σημείωσε: «Δεν υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο. Ο αριθμός είναι μικρός. Θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο πως είναι ημέρες διακοπών και αρκετοί λείπουν. Πιστεύω από τις 20 του μήνα και μετά θα υπάρξει αύξηση των πωλήσεων».

Σχετικά με τα έργα στο προπονητήριο «Γεώργιος Μπάζης» σημείωσε: «Προχωρούν κανονικά. Έχουμε βάλει τα κοντέινερ που θα στεγάσουν τα αποδυτήρια. Περιμένουμε όμως να μπούμε και στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ καθώς τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά». Κλείνοντας, κληθείς να σχολιάσει και την κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο τόνισε: «Έχουν σταματήσει τα έργα στα εκδοτήρια. Χρειάζονται κι εκεί αρκετά χρήματα και οι εποχές είναι δύσκολες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep