Εποχή Τζαναβάρα στο Αίγιο

Ο Αντώνης Ρέλλας προσέλαβε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στη θέση του προπονητή του Παναιγιαλείου.

Ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Παναιγιάλειο στο νέο πρωτάθλημα της Football League είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο Αντώνης Ρέλλας κλήθηκε να επιλέξει τον τεχνικό που θα κοουτσάρει τους Αιγιώτες και αποφάσισε να δώσει το... χρίσμα στον Κορίνθιο προπονητή, ο οποίος για τελευταία φορά καθοδήγησε την ΑΕΛ, στο περασμένο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Σημειώνεται ότι τη λύση του προπονητή, Στάθη Σταθόπουλου είχε προκρίνει ο Τάσος Ηλιόπουλος, όμως οριστικά νέος τεχνικός των «μελανόλευκων» είναι ο Αντώνης Τζαναβάρας, που επέλεξε ο Αντώνης Ρέλλας. Ο Ηλιόπουλος (πρώην πρόεδρος του Αλίμου) δεν είχε καταφέρει να αναλάβει πρόεδρος στη Λαμία και πλέον βρίσκεται στην πόλη του Αιγίου ως «συμπαίκτης» της διοίκησης.

Ο 51 ετών προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή, Κόρινθο, Ρόδο, Αστέρα Μαγούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου. Από τον πάγκο του Παναιγιάλειου είχε ξαναπεράσει. Ήταν την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, όταν η «Μαύρη Θύελλα» ήταν στη Γ' Εθνική. Πέρυσι πανηγύρισε με την ΑΕΛ την άνοδο στη Football League και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Κουδούνης.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε το θέμα της πρόσληψης προπονητή, πλέον η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό επιτελείο θα «τρέξουν» τη συμπλήρωση του ρόστερ, μια και έχει χαθεί ήδη χρόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αιγιώτες θα μπουν στο γήπεδο την προσεχή Τετάρτη (19/8) και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Last modified onΚυριακή, 16 Αύγουστος 2015 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep