Επιστροφή, ρεπό και… αριστερό μπακ

Στον Εύοσμο βρίσκεται η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα – Ημέρα ξεκούρασης η Τετάρτη (12/8) – Καλά στοιχεία ο υπό δοκιμή Ατανάσοφ

Το φιλικό με την Σλάβια Σόφιας την Τρίτη (11/8) που έληξε ισόπαλο 0-0 έγραψε το… τέλος της παρουσίας του Αγροτικού Αστέρα στη Βουλγαρία. Οι «σταχυοφόροι» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αναχώρησαν επιστρέφοντας στον Εύοσμο καθώς ολοκλήρωσαν πλέον το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τετάρτη (12/8) προκειμένου να πάρουν «ανάσες» μετά το επίπονο πρόγραμμα στο Μπάνσκο με τις προπονήσεις να συνεχίζοντας από την Πέμπτη (13/8) με πρόγραμμα πρωί και απόγευμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το φιλικό απέναντι στη Σλάβια ο τεχνικός του Αγροτικού έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Η ομάδα «έβγαλε» στο γήπεδο όσα περίμενε να δει ύστερα από αρκετές ημέρες προπονήσεων και δουλειάς σε φυσική κατάσταση και τακτική, με τον ίδιο να… στάζει μέλι για την διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Τέλος αναφορικά με τα μεταγραφικά προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Γι’ αυτό τις τελευταίες ημέρες δοκιμάστηκε ο 29χρονος Βούλγαρος αμυντικός, Ατανάσοφ, που έπαιξε μάλιστα και στο φιλικό στη Σόφια. Η απόφαση για το αν προχωρήσει η περίπτωσή του θα παρθεί ως την Πέμπτη (13/8) ώστε είτε να ακολουθήσουν οι εξετάσεις και η υπογραφή συμβολαίου με τον Ατανάσοφ είτε οι «σταχυοφόροι» να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις.

Last modified onΤετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep