«Χαρούμενος που είμαι στη Ζάκυνθο»

Έτοιμος για πολλή δουλειά εμφανίζεται ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ιονίου, Χαλίντ Κάραμα

Θέτοντας ως στόχος της Ζακύνθου την παραμονή στην κατηγορία αλλά και το ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Χαλίντ Κάραμα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμφωνία του με την ομάδα του Ιονίου κι εμφανίζεται έτοιμος να… σηκώσει μανίκια για δουλειά.

«Η Ζάκυνθος είναι μια καλή ομάδα. Πέρσι έφεραν καλά αποτελέσματα. Νομίζω με τον πρόεδρο και τον κ. Νόλη κάνανε πολύ καλή δουλειά όπως και οι παίκτες που ήταν στον σύλλογο. Την φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει μόνος ένας όμιλος στη Β' Εθνική. Όλοι πρέπει να δουλέψουν. Έχω μια δουλειά, την ξέρω καλά. Θα κάνω συγκεκριμένη δουλειά με όλους τους ανθρώπους εδώ και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να είναι πιο επαγγελματική. Δεν είμαι μόνος μου. Το αφεντικό είναι ο πρόεδρος» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Ημέρα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια της Ζακύνθου. Ελπίζω το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε δυο χρόνια να χτίσουμε την ομάδα και ξέρω ότι στην Ελλάδα η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά δέχθηκα γιατί αγαπώ πολύ τη χώρα και ελπίζω τα επόμενα έτη να είναι καλύτερα για τους συλλόγους. Θα προσπαθήσω  με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα».

Κλείνοντας ανέφερε: «Έχουμε κάποιον προγραμματισμό. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έχουμε μια οργάνωση και προσπαθούμε να ενεργήσουμε επαγγελματικά. Ο στόχος μαζί με τους συνεργάτες μου είναι να βρω καλούς παίκτες και η άποψη μου είναι να έχουμε πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και αν βρούμε ξένους να είναι πολύ καλοί παίκτες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ξέρω ότι οι φίλοι της Ζακύνθου γνωρίζουν και τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε θέαμα όταν έρχονται να δουν την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep