Κλείνουν παλιούς λογαριασμούς

Ο κόσμος της ομάδας του Αιγίου είναι σε αναμονή για να δει τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος της ομάδας του Αιγίου είναι σε αναμονή για να δει τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν.

Στον Παναιγιάλειο προχωρά η οργάνωση της νέας σεζόν αφού πρώτα κλείσουν οι εκκρεμότητες της τελευταίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Αιγίου τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πληρώσει αρκετά από τα λάθη τους, αλλά μαθαίνουν και από αυτά με αποτέλεσμα να βγαίνουν με σαφώς καλύτερες προοπτικές στη νέα σεζόν. Το στοίχημα του χαμένου χρόνου είναι ικανοί να το κερδίσουν, αφού πλέον προχωρούν με πιο γρήγορα βήματα και κυρίως με την εμπειρία των προηγούμενων σχεδιασμών που τους δίνουν γνώση για γρήγορες κινήσεις.

Παράλληλα αυτό που προέχει είναι να οριστικοποιήσουν τόσο τις συμμαχίες σε ανθρώπινο επίπεδο, όσο και στους χορηγούς που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Παράλληλα αυτό που καθησυχάζει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ομάδας είναι πήγε πίσω μόνο ο δικός τους σχεδιασμός, αλλά και του πρωταθλήματος, αφού όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αρχίσει στις προκαθορισμένες ημερομηνίες τόσο το Κύπελλο Ελλάδος (τέλος Αυγούστου), όσο και το πρωτάθλημα (αρχές Σεπτεμβρίου).  

 

Last modified onΔευτέρα, 10 Αύγουστος 2015 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep