Αποκτά δικό του προπονητικό κέντρο! (photos)

Μια κίνηση που θα του αποφέρει πολλαπλά οφέλη κάνει ο Αγροτικός Αστέρας με τον Ηλία Θεοδωρίδη να χρηματοδοτεί το έργο

Θέλοντας πλέον να αποδείξει πως κινείται σε άλλο επίπεδο κοιτώντας μπροστά και πιο ψηλά από τη Football League, ο Αγροτικός Αστέρας προχωράει στην δημιουργία του δικού του προπονητικού κέντρου. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ηλίας Θεοδωρίδης, έχει αναλάβει την χρηματοδότηση του έργου που αναμένεται να είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου. Ο μεγαλομέτοχος, κ. Ηλίας Θεοδωρίδης, χρηματοδοτεί αυτό το μεγαλόπνοο έργο που αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον όχι μόνο του Αγροτικού Αστέρα, αλλά συνολικά του ελληνικού αθλητισμού.

Σε περίοδο ύφεσης και έντονου προβληματισμού, ο Αγροτικός Αστέρας της δυτικής Θεσσαλονίκης συνεχίζει να πραγματοποιεί βήματα προόδου και ανάπτυξης, από τα οποία μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν προκληθεί, όπως νέες θέσεις εργασίες, ανάδειξη νεαρών αθλητών και φυσικά η δημιουργία μίας καλής ομάδας που πρεσβεύει περήφανα την πόλη της.

Η κατασκευή του προπονητικού κέντρου (έκτασης 40 στρεμμάτων) θα ολοκληρωθεί το προσεχές Φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει:
Δύο γήπεδα κανονικών διαστάσεων με φυσικό χλοοτάπητα κορυφαίας ποιότητας
Εγκαταστάσεις για τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών
Εγκαταστάσεις για τα γραφεία των προπονητών
Πάρκινγκ

Το προπονητικό κέντρο βρίσκεται πλησίον της δυτικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, στην είσοδο για Ωραιόκαστρο (από την προέκταση της οδού Μαιάνδρου, Εύοσμος), ώστε η ομάδα να ζει και να αναπνέει πάντα μέσα στην περιοχή που ανήκει. Στον Εύοσμο και τη δυτική Θεσσαλονίκη».

Την ικανοποίησή του για την έναρξη του εν λόγω έργου εξέφρασε και ο Ηλίας Θεοδωρίδης με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου αναφέρει: «Φίλες και φίλοι, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εγώ και η οικογένεια μου βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον Αγροτικό Αστέρα και τους φιλάθλους του ένα έργο ανάπτυξης και προόδου.

Όπως κάθε φορά που κερδίζουμε έναν αγώνα, όπως κάθε φορά που ένας νεαρός ποδοσφαιριστής φορά την πράσινη φανέλα προερχόμενος από την ακαδημία, όπως κάθε φορά που ένας φίλαθλος φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος εξαιτίας της ομάδας, έτσι και τώρα αισθάνομαι την ικανοποίηση ότι οι προσπάθειες και οι επενδύσεις μου πηγαίνουν σε έργα ουσίας για την κοινωνία και τον αθλητισμό.  Το προπονητικό κέντρο που χτίζεται θα είναι το "σκαλί" που χρειάζεται ο Αγροτικός Αστέρας για να ανέβει επίπεδο και να καταξιωθεί στο επαγγελματικό στερέωμα.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος που γεννήθηκε το 1932 μπορεί να γίνει όσο μεγάλος δεν υπήρξε ποτέ πριν, αποκτώντας πιστούς φιλάθλους που θα εμπνέονται από τις προσπάθειες του και ταυτόχρονα θα εμπνέουν οι ίδιοι στην ομάδα θέληση και επιμονή για διακρίσεις. Τόσο στενή ονειρεύομαι τη σχέση του Αγροτικού Αστέρα με τους φιλάθλους της δυτικής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Προς το παρόν, οι σκέψεις μου αφορούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που σύντομα θα ξεκινήσουν και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι με μία ταλαντούχα ομάδα και ικανότατο προπονητικό επιτελείο. Ελπίζω ότι όταν ανοίξουν οι πόρτες του Δημήτρης Κοντικάκης θα είστε εκεί για να στηρίξετε την ομάδα μας όπως της αξίζει. Με εκτίμηση, Ηλίας Θεοδωρίδης».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 12:15

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep