Δοκιμές και αλλαγές στον Αγροτικό

Θετική η εισήγηση Διλμπέρη για τον υπό δοκιμή Τοπούζη – Η Πιρίν αντί της Μπάνσκο στο πρόγραμμα των φιλικών - Ρεπό έχουν την Κυριακή (2/8) οι «σταχυοφόροι» που αναχωρούν την Δευτέρα (3/8) για το Μπάνσκο

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Παναγιώτης Διλμπέρης από την εικόνα του Αγροτικού Αστέρα στο πρώτο φιλικό της σεζόν (1-0 επί της ΑΠΕ Λαγκαδά). Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» μάλιστα είχε την ευκαιρία να δει σε ρυθμούς αγώνα και τους υπό δοκιμή Θανάση Τοπούζη και Παύλο Ευθυμιάδη.

Ο πρώτος (23 ετών, επιθετικός) άφησε καλές εντυπώσεις και η εισήγηση του Διλμπέρη στην διοίκηση είναι θετική ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του. Αντιθέτως, ο 26χρονος πρώην μέσος του Πανελευσινιακού δεν εντυπωσίασε και δεδομένης της πληρότητας που έχει ο Αγροτικός στο χώρο του κέντρου, το πιθανότερο είναι πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Σχετικά με την απουσία των νεοαποκτηθέντων Γ. Θεοδωρίδη και Οικονόμου από το σαββατιάτικο (1/8) φιλικό, για τον πρώτο δεν υπάρχει κανένα θέμα, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό και θεωρήθηκε προτιμότερο να προφυλαχτεί.

Επίσης, οι παίκτες του Αγροτικού έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» την Κυριακή (2/8) με το ρεπό που τους δόθηκε, καθώς την Δευτέρα (3/8) η αποστολή της ομάδας αναχωρεί για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σχετικά με το πρόγραμμα των φιλικών υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Γνωστό έχει γίνει πως αντί της Μπάνσκο στο πρόγραμμα έχει μπει η Πιρίν, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σύντομα με ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Last modified onΚυριακή, 02 Αύγουστος 2015 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep