«Θα έρθω ξανά στη Ζάκυνθο»

Την υπόσχεση πως θα επιστρέψει στο νησί του Ιονίου είτε ως παίκτης είτε ως φίλος έδωσε ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς

Μπορεί να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αποχωρώντας από την Ζάκυνθο, αλλά ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς δεν ξεχνάει όσα έζησε στο νησί του Ιονίου και φρόντισε να υποσχεθεί πως θα επιστρέψει. Ο πρώην παίκτης του ΑΠΣ που έχει υπογράψει στην ελβετική Λουγκάνο επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι οι μεταγραφές που πήραν μερικοί από τους παίκτες δείχνουν πως άξιζε ως ομάδα.

«Πολύ καλή χρονιά και για μένα και για την ομάδα. Κάναμε πολλά καλά ματς. Δείξαμε στο πρωτάθλημα, ότι με λίγα λεφτά μπορείς να κάνεις εξαιρετική πορεία. Ειδικά αν έχεις και καλά παιδιά στην ομάδα. Πολλοί παίκτες έκαναν καλές μεταγραφές, όπως ο Οικονόμου, ο Βαρέλα, ο Ουνγιαλίδης, αλλά και ο Τσόπελας με τον Αποστόλου. Αυτό σημαίνει ότι αξίζαμε σαν ομάδα» επεσήμανε αρχικά με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ημέρα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Εγώ προσωπικά αγάπησα το νησί και τα παιδιά που κάναμε προπόνηση. Επίσης είχε και άλλους πολλούς φίλους που γνώρισα στη Ζάκυνθο, όπως ο Μαλαφούρης ο Διονύσης. Θα είναι φίλοι μου για πάντα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθω ξανά στη Ζάκυνθο, είτε σαν παίκτης είτε σαν φίλος, γιατί αγάπησα το νησί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep