Δεκάρι από Βαλκάνια

Στη διάθεση του Τίμου Καβακά θα τεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο επιτελικός μέσος για τον οποίο έχουν ταξιδέψει στα Βαλκάνια οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού. Στη διάθεση του Τίμου Καβακά θα τεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο επιτελικός μέσος για τον οποίο έχουν ταξιδέψει στα Βαλκάνια οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού.

Ταξίδι στις γειτονικές χώρες πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της διοίκησης της Ελευσίνας ώστε να κλείσουν επιτελικό μέσο. 

Θέμα ημερών είναι η πραγματοποίηση της απόκτησης του επιτελικού μέσου στον οποίο έχει καταλήξει το τεχνικό επιτελείο του Πανελευσινιακού. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται εκτός Ελλάδας για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους βασικούς στόχους που έχουν επισημανθεί ώστε να τεθεί στη άμεση στη διάθεση του προπητή Τίμου Καβακά ο επιτελικός μέσος που χρειάζεται για να συμπληρώσει ακόμη ένα κομμάτι του φετινού παζλ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και βρίσκεται μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης στην Βουλγαρία, ενώ η λίστα περιλαμβάνει και ποδοσφαιριστή από την Κροατία. Στόχος τους είναι να κάνουν την καλύτερη επιλογή ώστε αυτή η προσθήκη να προσφέρει στην ομάδα την δύναμη που χρειάζεται για την μεσαία γραμμή. Μάλιστα έχουν θέσει ως προϋπόθεση να μην έχει αγωνιστεί πάλι στην χώρα μας, ώστε να μην είναι επηρεασμένος από όσα μπορεί να έχει βιώσει στην Ελλάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep