Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποζημίωση για το λεύκωμα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ στην παρουσίαση λευκώματος και προειδοποίηση διεκδίκησης αποζημίωσης.

Η διοίκηση της ΑΕΛ ήταν δεδομένο ότι θα αντιδρούσε στην έκδοση λευκώματος, καθώς τα στελέχη της ΠΑε εμφανίζονταν χολωμένα από το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκαν στην παρουσίαση της Τετάρτης (08/02). Έτσι, την Πέμπτη (09/02) εξέδωσαν ανακοίνωση και σημείωσαν ότι στο μέλλον η ΠΑΕ θα διεκδικήσει αποζημίωση.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Λεύκωμα που στοχεύει στην εμπορική εκμετάλλευση της ΑΕΛ, χωρίς την άδεια της ΠΑΕ δεν γίνεται. Υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα τα οποία θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να επικαλεστούμε και να διεκδικήσουμε αποζημίωση. Επί του παρόντος δεν θα το κάνουμε, έχουμε σοβαρότερα ζητήματα να επιλύσουμε.

Άλλωστε, η ενοχική στάση των διοργανωτών σε σχέση με τις ανωτέρω διαδικασίες, αποδεικνύεται από την κίνησή τους να μην απευθύνουν πρόσκληση στην ΠΑΕ για εκπροσώπηση στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Και προφανώς, αν ασπάζονταν την άποψη ότι η ιστορία της ΑΕΛ είναι κτήμα όλου του κόσμου της ομάδας, θα επέλεγαν διαφορετικό τρόπο για να την κοινωνήσουν…».

Το λεύκωμα επιμελήθηκε η δημοσιογράφος, Έλενα Οικονόμου σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΜΙΛΗΤΟΣ» και παρουσιάστηκε από τον εκδότη της Sportday, Γιώργο Χελάκη, τον διευθυντή ειδήσεων της TRT, Ανδρέα Γιουρμετάκη, τον παλαίμαχο παίκτη Θόδωρο Βουτυρίτσα και τον αθλητικό συντάκτη της «Ελευθερίας» Σωτήρη Κέλλα.

Last modified onΠέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep