Μεταγραφές, οικονομικά κι ευχαριστίες

Σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση του ρόστερ στην Αναγέννηση Καρδίτσας – «Τρέχουν» και τα ζητήματα που αφορούν την στήριξη της ΠΑΕ – Ευχαριστήριο σε Τζέκο

Ανεβάζει… ταχύτητα σταδιακά η Αναγέννηση Καρδίτσας ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Εφόσον έκλεισαν τα… μέτωπα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία, περνά πλέον σε πρώτο πλάνο το ρόστερ, με ανανεώσεις και μεταγραφές. Ήδη οι ιθύνοντες της ΑΣΑ έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο επαφών με τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ μελετώνται προσεκτικά και οι διαθέσεις περιπτώσεις για την μεταγραφική ενίσχυση. Επίσης, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος. Χορηγοί, διαρκείας κι εγγραφές μελών είναι μερικοί από τους τομείς που την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νεότερα.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ξεχνά την προσφορά του Δήμου Τζέκου στην ομάδα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, επισημαίνοντας πως η πόρτα για εκείνον θα είναι πάντα ανοικτή. «Η Αναγέννηση με αφορμή την αποχώρηση του Δημοσθένη Τζέκου και την μετεγγραφή του στον ΟΦΗ, εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά του, για την εξαιρετική και άψογη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο δυναμικό της ομάδας και του εύχεται καλή θητεία στη νέα του αγωνιστική πρόκληση. Η πόρτα της Αναγέννησης για τον Δημοσθένη θα είναι πάντα ανοιχτή, καθώς είναι ένας από τους Καρδιτσιώτες αθλητές που τίμησαν και με το παραπάνω τα σύμβολα της ομάδας, με την αγωνιστική και εξωαγωνιστική τους παρουσία» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep