Προπόνηση με Καρτσαμπά

Ο Χρήστος Καρτσαμπάς προπονήθηκε την Πέμπτη (23/7) με τον ΑΟΧ.


Ενώ όλα έδειχναν πως ο Χρήστος Καρτσαμπάς θα υπογράψει στον Κισσαμικό, όπου και βρέθηκε προ ημερών, τελικά θα παίξει στην άλλη ομάδα των Χανίων που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League, τον ΑΟΧ. Ο 25χρονος αμυντικός προπονήθηκε μάλιστα την Πέμπτη (23/7) υπό την καθοδήγηση του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του.
Σε δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ανέφερε: «Υπο τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές προπονήσεις της ομάδος στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης κορμού και ασκήσεις βελτίωσης αντοχής ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε κυρίως στην τακτική.
Ευχαριστήριο
Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον Ταμπακόπουλο Νικόλαο για την προσφορά του σε οικοδομικό και ηλεκτρολογικό υλικό όπως επίσης και τον Λευτέρη Μαυράκη για την προσφορά εργασία του στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Οι παραπάνω σε συνεργασία με τον Ανδρέα Φυντικάκη φρόντισαν για την διεκπεραίωση των εργασιών στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ποδοσφαιρική ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep