Θα «χτιστεί» στο Μπάνσκο (photos)

Στο γνωστό προπονητικό κέντρο της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αγροτικού Αστέρα

Στο εξωτερικό τελικά επέλεξαν οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΠΑΕ, η ομάδα θα βρεθεί από τις 3 ως τις 13 Αυγούστου στο Μπάνσκο.

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία, στην πόλη Μπάνσκο. Από τις 3 ως τις 13 Αυγούστου, η ομάδα θα διαμένει στο βραβευμένο Grand Hotel Bansko και θα προπονείται στις σύγχρονες συνεργαζόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του. Η διοίκηση της Π.Α..Ε. Αγροτικός Αστέρας επέλεξε να πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας εκτός Ελλάδας, ώστε ο Παναγιώτης Διλμπέρης και οι συνεργάτες του να έχουν τις καλύτερες ιδανικές συνθήκες προπονήσεων και ταυτόχρονα να γνωριστούν καλύτερα οι νέοι ποδοσφαιριστές με τους παλαιότερους» αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την εν λόγω απόφαση ο Τάσος Κατσαμπής τόνισε: «Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Μπάνσκο έχει διπλό στόχο. Αφενός να είμαστε σε μία διαδικασία πιο συχνής, καθημερινής επαφής με τους παίκτες για να τους περάσουμε τόσο εντός όσο εκτός γηπέδου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τρόπου παιχνιδιού μας. Αφετέρου, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και να γίνουν μία ομάδα, μία οικογένεια».

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 13:00

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep