«Ήρθαμε για την άνοδο»

Κοινός στόχος των Βέρτζου, Κομεσίδη είναι η επιστροφή της ΑΕΛ στη Super League

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις των Άγγελου Βέρτζου και Δημήτρη Κομεσίδη στον «OK RADIO 104,8» για την ΑΕΛ, της οποίας αποτελούν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα. Αμφότεροι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη νέα τους ομάδας θέτοντας ως στόχο την άνοδο στη Super League.

Άγγελος Βέρτζος

Για την επιλογή του να προτιμήσει την ΑΕΛ: «Για να μην γίνω γραφικός, δεν έχω λόγια για την ΑΕΛ. Το ξέρει όλος ο κόσμος, σίγουρα το όνομα παίζει μεγάλη πρόκληση για να γυρίσει η ΑΕΛ στα σαλόνια. Σκεφτόμουνα να αγωνιστώ στη Σούπερ Λίγκα, η πρόταση της ΑΕΛ ήταν η καλύτερη στη Β’ Εθνική και δεν το σκέφτηκα πολύ».

Για την άποψή του για την ΑΕΛ: «Με Αχαρναϊκό, Προοδευτική, Πανηλειακό έχω αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ, την ΑΕΛ την βλέπω με μεγάλη τιμή απέναντί μου».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αβεβαιότητα: «Είναι δύσκολο γιατί το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της ζωής μας. Άρα όλα είναι στον αέρα, οι ποδοσφαιριστές είναι μέσα στο άγχος και μόνο οι μεγάλες ομάδες έχουν κινηθεί όπως η ΑΕΛ».

Για το στόχο της ανόδου: «Ο κόσμος σίγουρα απογοητεύεται και χαροποιείται εύκολα. Εγώ δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ήρθα στην ΑΕΛ για να κερδίζω τίτλους και να βγω στη Σούπερ Λίγκα. Θα δώσω τα πάντα εγώ να έχω υγεία, ώστε οι προσωπικοί μου στόχοι να συμβαδίζουν με αυτούς της ΑΕΛ».

Για το αν έχει φίλους στη Λάρισα: «Έχω πάρα πολλούς γνωστούς και στη Λάρισα μετά από 13 χρόνια που παίζω επαγγελματικά».

Για την πρώτη της ΑΕΛ στο Arena: «Σίγουρα θέλω και πιστεύω να έχει αρκετό κόσμο να μας στηρίξει, δεν θέλω να το σκέφτομαι για να μην αγχωθώ κιόλας, σίγουρα πρωτόγνωρο θα είναι για την καριέρα μου αυτό το συναίσθημα».

Δημήτρης Κομεσίδης

Για τον λόγο που τον έκανε να επιλέξει την ΑΕΛ: «Ρόλο έπαιξε το γεγονός πως η ΑΕΛ κάνει κάτι καλό, πρώτος μας στόχος είναι να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε την άνοδο και πιστεύω θα την πάρουμε κιόλας. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής που παίζει σημαντικό ρόλο. Επίσης και οι μεταγραφές παίζουν σημαντικό ρόλο».

Για το αν θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα: «Για τον εαυτό μου είναι ένα στοίχημα θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα. Θέλω με τις πράξεις μου να το δείξω».

Για το Arena: «Θα παίξει ρόλο το νέο γήπεδο, θα’ μαστε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα».

Για την «πρώτη» της ομάδας: «Θέλω να πιστεύω πως θα είναι τρομερή ατμόσφαιρα».

Για το αν υπάρχουν κοινά Ξάνθης – ΑΕΛ: «Υπάρχουν κάποια κοινά σημεία όπως οι εγκαταστάσεις. Ο στόχος της ΑΕΛ είναι μακροπρόθεσμος».

Για το αν θέλει να δώσει κάποιο μήνυμα στο κόσμο: «Να μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα με την παρουσία τους, εμείς θα δώσουμε το 100% σε κάθε ματς».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep