Νέο «χτύπημα» με Γιακουμή

Ο Αγροτικός Αστέρας ενισχύει την θέση κάτω από τα γκολπόστ με την απόκτηση του 27χρονου πορτιέρο

«Μεταγραφικό» χατ τρικ έκανε ο Αγροτικός Αστέρας την Δευτέρας (20/7) καθώς λίγο πριν την έναρξη της πρώτης του προπόνησης για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε και την απόκτηση του Στέργιου Γιακουμή. Έτσι, μετά την απόκτηση των Γιάννη Ντόση και Δημήτρη Γιάντση, η ομάδα του Ευόσμου πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον 27χρονο πορτιέρο.

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Γιακουμή. Ο 27χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και μέσω της οποίας έκανε το βήμα στον ΠΑΟΚ, όπου ανήκε για πέντε χρόνια. Με σημαντικές παραστάσεις στο βιογραφικό του και ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας U21, ο Στέργιος Γιακουμής γίνεται πλέον στέλεχος ενός ιδιαίτερα ποιοτικού ρόστερ, το οποίο συνεχίζει με τον "κορμό" της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και έχει ενισχυθεί με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Γιακουμής σημείωσε: «Η επιστροφή μου στον Αγροτικό Αστέρα με κάνει χαρούμενο και ιδιαίτερα αποφασισμένο να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, το οποίο θα είναι και το πιο πετυχημένο. Μιλώντας με τη διοίκηση και τον προπονητή διαπίστωσα ότι θέλουν να συνεχίσουν να βελτιώνουν το σύλλογο βάσει προγράμματος και σκληρής δουλειάς. Σε αυτό το στόχο θέλω να συνεισφέρω, σεβόμενος πάντα ότι αυτό το club με ανέδειξε και μου έδωσε την πρώτη μου μεγάλη μεταγραφή. Η έλευση τόσο καλών ποδοσφαιριστών σίγουρα με κάνει να αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον της ομάδας. Ο Αστέρας διακρίνεται για το καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών του και μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης. Θα φροντίσω όσο μπορώ για να διατηρηθεί αυτό το πλεονέκτημα. Ταυτόχρονα, όμως, οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε από εδώ και πέρα σκληρά, ώστε η δεδομένη ποιότητα να αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep