Κλήσεις... περηφάνιας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση για τις κλήσεις των Μαυριά, Καραχάλιου στη Νέων.

Ανακοίνωση με αφορμή τις κλήσεις των Δημήτρη Μαυριά, Ζήση Καραχάλιου στην Εθνική Νέων εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας και τόνισε ότι η πρόσκλησή τους είναι ηχηρή δικαίωση του μοντέλου που ακολουθεί. Αναλυτικά ανέφερε:

«Η κλήση του ποδοσφαιριστού μας Δημήτρη Μαυριά στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Νέων για τους αγώνες του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τιμή για την Αναγέννηση. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνεια επίσης και για την κλήση του πρώην ποδοσφαιριστού μας Ζήση Καραχάλιου που αυτή τη στιγμή μετά τη θητεία του στην Αναγέννηση βρίσκεται στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Η πρόσκληση των δύο νεαρών αθλητών της Καρδίτσας πέρα απο τα παραπάνω είναι και μια ΗΧΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του μοντέλου που ακολουθεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια που έχει ως αιχμή του δόρατος την αξιοποίηση και την ανάδειξη των ταλαντούχων παιδιών της Καρδίτσας. Δίνοντας πάντα ευκαιρίες και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους παρά το μικρό της ηλικίας τους σε υψηλού επιπέδου αγώνες όπως συνέβη με τους δύο αθλητές. Ευχόμαστε στον Δημήτρη και στον Ζήση καλή επιτυχία και καλές εμπειρίες με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και να έχουν πάντα διακρίσεις στην καριέρα τους...».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep