Ανακοίνωσε... συμφωνία ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

«Από σήμερα θα είμαι ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρείας της ΑΕΛ, καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με την πλευρά Πλεξίδα». Με αυτή τη δήλωση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ok Radio 104,8» ο Αλέξης Κούγιας ουσιαστικά... αυτοαποκαλέστηκε νέος ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το προπονητικό των Δένδρων πέρασε όλο στην κατοχή του.

Όπως ανέφερε ο Κούγιας:
«Το 90% των μετοχών θα ανήκει αποκλειστικά σε εμένα και δεν θα έχει μετοχές η ΛΑ ΦΑΡΜ στην ΠΑΕ. Eπίσης το προπονητήριο των Δέντρων πέρασε στην κατοχή μου 100%.

Η απόφαση της οικογένειας Πλεξίδα να πουλήσει ουσιαστικά τις μετοχές της δεν ήταν εύκολη. Ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε πολλές ημέρες. Όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Στο μέλλον μπορούμε να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε πολλά να κάνουμε για να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που ανήκει. Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου όπου θα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση για τη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα σας λυθούν όλες οι απορίες».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep