«Ας αφήσουμε τις ευχές, κουράστηκα…»

Ήρθε η ώρα για πράξεις σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια αναφορικά με την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την ΑΕΛ

Κουρασμένος από την χρονοβόρα διαδικασία της αγοραπωλησίας της ΑΕΛ εμφανίζεται ο Αλέξης Κούγιας που τονίζει ότι οι ευχές θα πρέπει να μπουν στην άκρη και στο προσκήνιο να έρθουν οι πράξεις. Μιλώντας στον «Ok Radio 104.8» ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν πήγα στη Μύκονο, θα πήγαινα μόνο αν ήταν και ο κ. Πλεξίδας, αλλά αν ήταν να κλείσουμε θα πήγαινα ακόμα και σήμερα (4/7) για να κλείσουμε τη συμφωνία και θα γυρνούσα το βράδυ. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαι στα Τρίκαλα, είμαι διατεθειμένος να κατέβω και αυθημερόν και θα το κάνω». Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ανόδου των Απόλλωνα, ΑΕΛ, αφού η βαθμολογία στη Super League δεν έχει επικυρωθεί ακόμα.

Σχετικά με τον Σούλη Παπαδόπουλο ανέφερε: «Δεν θέλω να εκφραστώ για τον κ. Παπαδόπουλο αυτή τη στιγμή, αλλά όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα, αλλά και πολλούς στο περιβάλλον της ομάδας της ΑΕΛ που δεν θα έπρεπε να περνάνε την είσοδο της πόλης της Λάρισας».

Αναφορικά με την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Πλεξίδα, σημείωσε:

«Αρχίζει και κουράζει φυσικά όλο αυτό το σκηνικό. Πρέπει σε δεκαπέντε μέρες να ξεκινήσουμε. Εγώ από την Κυριακή βράδυ θα εγκατασταθώ. Με το που τελειώσω στην Πάτρα όπου και έχω τα εκλογικά μου δικαιώματα μέσω Λαμίας θα ανέβω. Ας αφήσουμε τις ευχές και ας ξεκινήσουμε τις πράξεις. Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό. Έχω να τελειώσω και το θέμα με μία άλλη μεγάλη ομάδα».

Όσο για το δημοψήφισμα της Κυριακής (5/7), επεσήμανε:

«Έτσι κι αλλιώς θεωρώ πως όσοι δεν ψηφίσουν αύριο δεν αγαπούν την πατρίδα τους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να μην χάσουμε το χαμόγελό μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί γιατί έτσι θα μοιραστεί και το κακό».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούλιος 2015 03:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep