Μπουλούτ: «Ανήκουν στο παρελθόν»

Ο Κερέμ Μπουλούτ θέλει να κληθεί στην Εθνική Αυστραλίας μέσω του Ηρακλή.

Μία θέση στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας θέλει να κερδίσει ο Κερέμ Μπουλούτ. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Ηρακλή φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και αφού τόνισε ότι όσα προβλήματα αντιμετώπισε στο παρελθόν με την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά ανήκουν στο παρελθόν, σημείωσε ότι θέλει να κληθεί ξανά από τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Αναλυτικά ο Μπουλούτ δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις. Ο πρόεδρος και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω να αποδείξω πως αξίζω σε κάθε παιχνίδι».

Για τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει:
«Έπαιξα Τουρκία και Τσεχία, όμως τώρα ήρθα σε μια μεγάλη πόλη και σε μια μεγάλη ομάδα. Έψαξα και είδα πως υπάρχουν φίλαθλοι που ακολουθούν παντού την ομάδα, είναι ένθερμοι και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ επειδή είμαι παίκτης ψυχολογίας. Ρώτησα ανθρώπους και έψαξα στο ίντερνετ και είδα πως υπάρχει ένα πολύ θερμό κοινό».

Για τα θέματα που είχε στο παρελθόν:
«Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εγώ τώρα ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο και δεν με νοιάζει κάτι άλλο».

Για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής:
«Είμαι καθαρόαιμο σέντερ φορ. Στη Τουρκία προσπάθησα να παίξω δεξιά και αριστερά αλλά δεν τα κατάφερα. Ήμουν τυχερός που δούλεψα με τον Φάνη Γκέκα και έμαθα πολλά από αυτόν. Παίζω με πολύ πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μου».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη:
«Θα βάλω υψηλούς στόχους στον Ηρακλή, γιατί ο πρόεδρος είναι ένας πολύ ξεκάθαρος και ευθύς άνθρωπος όπως είναι και ο προπονητής μου».

Για την σχέση που έχει με τους φιλάθλους των ομάδων που πάει:
«Μου αρέσει πάρα πολύ να πανηγυρίζω με τους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι είναι ένα μέρος του αγώνα και μπορούν να με ανεβάσουν πολύ. Θέλω να παίζω για την ομάδα μου, αλλά και για τον κόσμο που την στηρίζει και μαζί μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».

Για τους στόχους του στον Ηρακλή:
«Με τον Ηρακλή θέλω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και θα είναι ευκαιρία για εμένα να πάω στην εθνική ομάδα. Ο προπονητής είναι Έλληνας, παρακολουθεί το πρωτάθλημα και είναι μια ευκαιρία για εμένα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ηρακλή:
«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας να ξεκουραστούν και πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι για να φέρουμε νίκες».

Last modified onΤρίτη, 30 Ιούνιος 2015 10:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep