«Ούτε να το σκεφτεί»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Νάκα για τη συνάντηση του Σαββάτου με τον Αλέξη Κούγια.

Συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια είχε το Σάββατο (27/06) το απόγευμα η Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Και ο γενικός γραμματέας αυτής, ο Γιώργος Νάκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ok Radio 104,8 και τον Χρήστο Τσούμαρη για το τι ειπώθηκε.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι έστειλε φαξ ο κύριος Κούγιας και μας ζήτησε να συναντηθούμε στο πλαίσιο επαφών με φορείς», ανέφερε αρχικά ο Νάκας και συνέχισε: «Συναντηθήκαμε το Σάββατο παρουσία της πλειοψηφίας του ΔΣ. Το κλίμα ήταν φιλικό και τυπικό. Πριν τον ακούσουμε μας επιβεβαίωσε όλα όσα είχαμε διαβάσει και, φυσικά, για την κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε».

Για το τι ζήτησε η Ερασιτεχνική, ο Νάκας είπε:
«Του ζητήσαμε να σεβαστεί τη διορία που ζητήσαμε. Μένουν άλλες 13 ημέρες μέχρι να εμφανιστεί κάποιος Λαρισαίος ή μη. Μας διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο τον βολεύει, γιατί θέλει να σχηματίσει διοίκηση. Εμείς του είπαμε ότι αν δεν βρεθεί άλλος ενδιαφερόμενος, τότε θα αλλάξουν και τα δεδομένα. Το δεύτερο είναι ποιος αγοράζει τις μετοχές και αν έχει μεταβιβαστεί το πακέτο της Παναχαϊκής. Μας διαβεβαίωσε ότι είναι θέμα ημερών. Θα συσταθεί μία εταιρεία από πλευράς του που θα πάρει τις μετοχές και θα τις διαχειρίζεται. ΄

Παράλληλα του ζητήσαμε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί ευθυνών του Σωματείου και είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να το κάνει και δημόσια. Του εξηγήσαμε πέντε πράγματα. Να το ξεχάσει και να μην περάσει ούτε από το μυαλό του να κάνει ό,τι έκανε και στην Παναχαϊκή που την πήγε στην Κόρινθο. Να μην κινήσει ούτε τις διαδικασίες. Μας δικαιολογήθηκε ότι εκεί υπήρχε θέμα με το γήπεδο».

Σχετικά με την αναφορά στην ανακοίνωση για πιθανή συμμετοχή του Πλεξίδα:
«Ο ίδιος το πρότεινε στον Πλεξίδα. Δεν έχει πρόβλημα, είτε συμμετάσχει ο Πλεξίδας, είτε άλλοι να συμμετάσχουν με ποσοστό μετοχών. Θέλει Λαρισαίους στη διοίκηση, αλλά να αγοράσουν μετοχές, να υπάρξει πολυμετοχικό σχήμα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιούνιος 2015 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep