«Ο κύκλος μας διοικητικά έκλεισε»

Η ΛΕΦΑΚ με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως αποχωρεί από τη διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας

Ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας στα κοινά της Αναγέννησης Καρδίτσας, η ΛΕΦΑΚ γνωστοποιεί πως αποχωρεί. Η Λέσχη Φίλων της θεσσαλικής ομάδας τονίζει ότι έκλεισε ο διοικητικός της κύκλος, κάνοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε έναν μίνι απολογισμό των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΛΕ.Φ.Α.Κ γνωστοποιεί σε όλους τους αγαπητούς συν-αναγεννησιώτες ότι ομόφωνα αποφάσισε μετά από τα 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στη διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας να αποχωρήσει, έχοντας να επιδείξει αυτά τα χρόνια έργο που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες παράγοντες και αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη παρακαταθήκη για όποιον θελήσει, αν θελήσει να μπει στη διοίκηση της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι όλα άρχισαν πριν από 4 χρόνια, όταν  η ομάδα για διάφορους λόγους έπεσε από τη Β στη Δ εθνική διαλυμένη και χωρίς κανένα δελτίο ποδοσφαιριστή και κανείς δεν αναλάμβανε το ρίσκο να την αναλάβει, καθώς φαινόταν ακατόρθωτο να σχηματισθεί αξιοπρεπής αγωνιστικά ομάδα... Τότε η ΛΕ.ΦΑ.Κ. δεν έμεινε στα λόγια, μπήκε  μπροστά και αναλαμβάνοντας την Ερασιτεχνική μαζί με τους κυρίους Σαμαλικούδη, Πέτρου και Ευαγγελόπουλο ανέλαβε τη διοίκηση. Την επόμενη χρονιά και για τα επόμενα 3 χρόνια τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο κύριος Μπούρμπος με τη ΛΕ.Φ.Α.Κ. να είναι ο συνδετικός κρίκος των 2 διοικήσεων και να παραμένει.

Σ αυτά τα 4 χρόνια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πετύχαμε με χρονική σειρά:
-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ.
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
-ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1949 ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.
-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.
-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
-ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ.
-ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ)
-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗΣ (ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!)
-ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
-ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (Η ΛΕ.Φ.Α.Κ ΜΕΣΩ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ, ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

Ζήσαμε απίστευτες  χαρές αυτά τα 4 χρόνια που γίνονταν διπλές, διότι νιώθαμε πόσο συμβάλλαμε και εμείς πέρα από οπαδικά, πλέον και διοικητικά στην ομάδα που αγαπάμε από μικρά παιδιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίχτες, προπονητές  και υπαλλήλους της ομάδας με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, και κυρίως τρείς ανθρώπους–διαμάντια για το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο: τον κύριο ΜΠΟΥΡΜΠΟ, τον κύριο ΡΑΧΑΒΕΛΙΑ και τον κύριο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγνό και πιστό ΚΟΣΜΟ της Αναγέννησης που τα δάκρυα συγκίνησής του σε κάθε επιτυχία ενώνονταν με τα δικά μας, μιας και δεν είμαστε γεννημένοι παράγοντες αλλά ΟΠΑΔΟΙ εδώ και χρόνια της καψούρας μας.
Όσο γι' αυτούς τους ελάχιστους ανύπαρκτους και θλιβερούς που επί 4 χρόνια μας έβριζαν ή μας σνόμπαραν, είτε πρόκειται για φορείς, είτε για άσχετους καφενειακούς είτε για ξερόλες "αναγεννησιώτες" η απάντησή μας είναι τα επιτεύγματα της ομάδας αυτά τα 4 χρόνια και η λαϊκή παροιμία "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ".

Νιώθουμε ανάμεικτα χαρά και λύπη που αποχωρούμε, όμως προσωπικοί λόγοι το επέβαλαν. Ο κύκλος μας διοικητικά έκλεισε και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και ήσυχη τη συνείδησή μας. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ! ΛΕ.Φ.Α.Κ  1904 "ΚΑΝΑΡΙΑ"».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep