«ΑΕΛ όπως τη δεκαετία του ‘80»

Στο όραμα του για την επιστροφή των Θεσσαλών στις επιτυχίες αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας

Όνειρό του είναι να βρεθεί η Λάρισα εκεί που ήταν αγωνιστικά κατά την δεκαετία του ’80 επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως είναι σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο διαχειριστικό έλεγχο για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω καθώς υπάρχει μια συμφωνία με τον Πλεξίδα για να μην δημοσιευτεί κάτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Επειδή, όμως, μας πνίγει ο χρόνος και καίνε τα θέματα του προπονητή και των παικτών πρέπει οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν άμεσα για να περάσουμε και στο επόμενο στάδιο» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «best fm».

Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, σημείωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε άμεσα αδειοδότηση. Η άδεια δεν είναι κάτι που αποκτάς όποτε θέλεις. Θα την πάρεις, αν την πάρεις, τον Μάρτιο. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν διαχειρίζομαι εγώ. Θεωρητικά αδύνατο. Οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση και αγωνίζονται στη Super League ήταν ήδη εκεί και έχουν περιορισμό μεταγραφών».

Ερωτηθείς για τα αγωνιστικά του πλάνα εφόσον αγοράσει τελικά την ΑΕΛ, απάντησε: «Ακόμη δεν έχω έτοιμο το πλάνο για τις μεταγραφές και τους προπονητές. Εκείνο που πραγματικά με απασχολεί είναι η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής. Είναι ένας όμιλος επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται κι επειδή είναι αδιανόητο για μένα να διαλύσω την ομάδα θέλω να την παραχωρήσω άμεσα. Λογικά μέχρι την Παρασκευή αυτό θα έχει ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά και από εκεί και έπειτα θα έρθω στη Λάρισα για να βοηθήσω έτσι ώστε να τελειώσουν και τα τελευταία διαδικαστικά θέματα».

Όσο για τους φίλους της ΑΕΛ και το όραμά του για την ομάδα, υπογράμμισε: «Οι οπαδοί της Λάρισας είναι μόνο ΑΕΛ και αυτό είναι κάτι μοναδικό. Θα έχω δίπλα μου ανθρώπους από το υγιές περιβάλλον της Λάρισας που γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει αυτή η ομάδα η οποία είναι κάτι πολύ δυνατό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και καιρό μιλάω με ανθρώπους που έχουν περάσει από αυτή την ομάδα, επιχειρηματίες, παλαίμαχους, που δεν είδαν ποτέ την ΑΕΛ σαν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα τους. Θα κοιτάξω να βρω ανθρώπους που θα χαίρονται και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε αυτή την ομάδα. Ακόμη και από νεαρούς ποδοσφαιριστές που ζουν και γνωρίζουν την ομάδα της πόλης τους. Το όραμα μου είναι η Λάρισα να βρεθεί και πάλι εκεί που βρέθηκε την δεκαετία του 80’. Δεν έχω το σύνδρομο του… "προεδράρα" για να υποσχεθώ άνοδο απευθείας. Θέλω να κάνω τους αγώνες της ΑΕΛ κορυφαία εκδήλωση, όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά γενικότερα της κοινωνίας».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούνιος 2015 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep