Γύρισε γιατί… γουστάρει τον κόσμο

Η αμοιβαία αγάπη που υπάρχει με τους φιλάθλους της ΑΕΚ ήταν ο κυριότερος λόγος της επιστροφής του, επισημαίνει ο Ράφικ Τζιμπούρ

Αποφασισμένος να δώσει το 200% και να κατακτήσει τα πάντα με την ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ράφικ Τζιμπούρ, που τόνισε πως γύρισε την Ένωση γιατί… γουστάρει τον κόσμο και ξέρει πως το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά των φιλάθλων.
«Γύρισα στην ΑΕΚ για τον κόσμο. Γουστάρω αυτόν τον κόσμο και ξέρω πως με γουστάρουν και αυτοί. Έχω πολύ υψηλούς στόχους με την ΑΕΚ. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά στην ομάδα» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» ο 31 ετών επιθετικός.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Η ΑΕΚ έχει πλέον δομές, έχει σταθερή ηγεσία και οργάνωση, μπορεί να βρει λύσεις σε όλα και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την κατάκτηση της κορυφής. Έχω εμπειρία, είμαι πιο έτοιμος και ξέρω καλά τι θέλω και πως θα το πάρω. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον εαυτό μου και έχω εμπιστοσύνη πως θα τα καταφέρουμε. Είμαι εδώ για να τα κερδίσω όλα μαζί με την ΑΕΚ. Θα δώσω το 200% για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep